blog pracownika socjalnego - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 01 cze 2015, 13:15

Witam :]
od niedawna pracuje jako pracownik socjalny i postanowiłem pisać o tej arcyciekawej pracy. Jeżeli chcą Państwo poczytać o różnych aspektach naszego zawodu z punktu widzenia młodego pracownika to serdecznie zapraszam :)

https://www.socialworker.pl/

Komentarze mile widziane!
grzez
Praktykant
Od: 13 cze 2014, 21:33
Zajmuję się:

Napisano: 01 cze 2015, 13:34

o komentarze lepiej nie proś
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 01 cze 2015, 15:50

Chciałem pochwalić ale nie mogę. Ten czarno biały obrazek jest smutny. Nie zachęca do tego zawodu.
Od razy przypomniał mi się film "Cześć Tereska".
Ares

Napisano: 01 cze 2015, 16:01

Obrazek jest OK! Wyśmienicie pasuje do tekstu "człowiek do zadań specjalnych" !

"To jest fotka na miarę naszych możliwości. My tą fotką otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz świat, przez nas robiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!"

Brawa dla autora tego bloga!!!
Andrzej

Napisano: 01 cze 2015, 19:52

sorry ale nikt ale to absolutnie nikt nie jest i nie może być na "2 tysiące osób na mojej łasce." a jeżeli pisze to smarkasz w zawodzie "Mam 23 lata i jestem pracownikiem socjalnym od 2014r." to już samo to jest jego porażką w zawodzie i to na samym starcie
komentarz

Napisano: 01 cze 2015, 20:59

komentarz pisze:sorry ale nikt ale to absolutnie nikt nie jest i nie może być na "2 tysiące osób na mojej łasce." a jeżeli pisze to smarkasz w zawodzie "Mam 23 lata i jestem pracownikiem socjalnym od 2014r." to już samo to jest jego porażką w zawodzie i to na samym starcie
Spokojnie, podtytuł napisany jest z przymrużeniem oka ;)
liczy się cała treść, prawda? Ale dziękuje za zainteresowanie.
grzez
Praktykant
Zajmuję się:

Napisano: 01 cze 2015, 21:35

40 lat w zawodzie i nawet z przymrużeniem oka nie myślę aby ktokolwiek był, jest lub będzie "na mojej łasce"
komentarz

Napisano: 02 cze 2015, 12:22

Życzę Ci abyś osiągnął sukces pisząc bloga, zarobił mnóstwo kasy i mógł zrezygnować z roboty jako socjalny. Ta praca to wysysacz życia prawie jak World of warcraft :D
YoYo

Napisano: 02 cze 2015, 12:51

Na prawdę nie jest źle, kontrolowane zaangażowanie i można sobie poradzić. Chociaż muszę przyznać, że przez pierwsze 6 miesięcy strasznie sobie zniszczyłem paznokcie.
grzez
Praktykant
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x