brak podlądu kart mobilnych dzieci

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
zagubiona
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

brak podlądu kart mobilnych dzieci

Post autor: zagubiona »

witam, przez przypadek nie wprowadziłam do kart dzieci rodziców i teraz oni nie mają ich podlągu-jak mogę to naprawić???karty już dawno wydane :cry:
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: brak podlądu kart mobilnych dzieci

Post autor: michu95 »

Herka pisze: Jeżeli kartę chcemy ZAKTUALIZOWAĆ należy wejść w zakładkę "Zarządzanie kartami", wyszukać kartę i wybrać dla niej na dole strony "Aktualizuj dane teleadresowe". Pojawi się okno pozwalające na modyfikację numeru telefonu, maila i listy uprawnionych. Po zapisaniu dane zostaną przesłane do PWPW i osoba posiadająca kartę powinna otrzymać wiadomość na nowy numer telefonu. Numer karty i dane na niej zawarte nie ulegną zmianie, aktualizacja nie dotyczy bowiem karty tradycyjnej.

W kwestii formalnej ani anulowanie ani aktualizacja nie wymagają składania nowego wniosku. W przypadku aktualizacji można tak jak pisał @michu95 do starego wniosku jako jeden z dokumentów dodać sam załącznik ZKDR-4.
Było -> https://forum.ops.pl/viewtopic.php?f=57&t=207259237
zagubiona
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: zagubiona »

BARDZO BARDZO DZIĘKUJE ZA POMOC
Awatar użytkownika
Herka
Starszy referent
Zajmuję się: KDR
Kontakt:

Post autor: Herka »

Ten post o aktualizowaniu danych karty powinien być włączony do kanonu lektur szkolnych ;)
SOFTIQ
http://www.softiq.pl
michu95
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: michu95 »

Herka pisze:Ten post o aktualizowaniu danych karty powinien być włączony do kanonu lektur szkolnych ;)
Pewnie tak, ale mało osób na bieżąco przegląda to forum. Myślałem o zrobieniu FAQ, ponieważ niektóre pytania pojawiają się wielokrotnie, a nieraz mi się zdarza, że przeglądam forum bo wiem, że gdzieś o czymś czytałem a mi trafił ten sam problem :oops:
ODPOWIEDZ