CAS

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
...

Re: CAS

Post autor: ... »

dzisiaj przerwa do 14 godz. na resortowych, z rodzinnych i fa buahahahaha
MaJa2014

Post autor: MaJa2014 »

Witam. Czy otrzymaliście taką wiadomość?
Opublikowano formularz Świadczenia rodzinne G za pierwszy kwartał 2014. Sprawozdanie na opublikowanym formularzu należy uzupełnić i przekazać w terminie do 2014-04-15.
Możecie pomóc gdzie znaleźć ten formularz?
annnaaa

Post autor: annnaaa »

jak u Was mi po przerwie nie działa nie SR ;(
Ruda1

Post autor: Ruda1 »

Oczywiście, że nie działa
Justyna1

Post autor: Justyna1 »

nie ma co dziś już chyba tam nic nie zdziałamy
ALA333333

Post autor: ALA333333 »

nie działa;/
Sipera

Post autor: Sipera »

Nienawidzę kląć ale od kilku dni leci taka wiązanka, że nie pytajcie. Co za .....g.ó.w.n.o :x
Cholerka czy oni nie mogą tych konserwacji czy czegoś tam robić w przerwach między sprawozdaniami? I te ciągłe ich maile "przepraszamy" Niech se wsadzą. Ja nie mam innej roboty tylko "polować" czy uda mi się do casa zalogować?
manka82

Post autor: manka82 »

Sipera witaj w klubie ;) jak jeszcze raz dostane maila z tekstem w stylu sorki za utrudnienia ale CAS NADAL nie działa to chociaż mam 400 km pojadę do Krakowa do Sygnity i nie odpowiadam za siebie....nie powiem co mnie strzela od paru dni jak próbuje się zalogować bez skutku :x
wiolecina

Post autor: wiolecina »

terminy sprawozdań do jutra, JAK myślicie przedłużą terminy ze względu na kłopoty z CAS czy macie może jakies informacje?????

Post autor: www »

a od kiedy sprawozdania są do 10?
termin jest do 15
może do tego czasu się uporają z tym CAS
ODPOWIEDZ