CAS...................

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
betul
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

CAS...................

Post autor: betul »

czy potrzebuje oddzielnego hasła i loginu do cas ?? czy moge się logować z konta pracowników socjalnych
o rany...
Karlitos

Re: CAS...................

Post autor: Karlitos »

każdy użytkownik loguje się ze swojego konta oczywiście używasz loginu i hasła z quicstata
1ja

Post autor: 1ja »

A jak można tam wgrać plik sprawozdania z naszego programu?
annnn

Post autor: annnn »

to jest co najmniej śmieszne (lub smutne) ulepszają nie wiadomo co i okrutnie utrudniają pracę nawet nie mogę się ponownie zalogować
...

Post autor: ... »

w pomocy jest kilka sprawozdań, zasoby, jednorazowe, resortow, zbiory, jak się zalogujesz raz to przez "zmianę ról" ( taka główka u góry )możesz przechodzić od sprawozdania do sprawozdania, nie musisz się ponownie logować do pomocy, podobnie jest w rodzinnych i fa
Bazyl

Post autor: Bazyl »

Od pół godziny biała strona i kręcące się kółeczko ładowania. A jak tam CAS u Was? :)
annnnnn

Post autor: annnnnn »

nie działa to jest po prostu niepoważne czyż nie mogli (skoro zajmuje im to tyle czasu) rozpocząć prac od msc. lutego? przecież pracują tam specjaliści codziennie jest problem
Ruda1

Post autor: Ruda1 »

Ja rano świadczenia rodzinne wczytałam bez problemu, a później próbowałam fundusz no i się zaczęło ale nie skończyło. Spróbuję jutro rano może się uda.
Bazyl

Post autor: Bazyl »

"Nie udało się nawiązać połączenia" to tyle w temacie. Ani się wylogować, ani pracować :(
nowaja

Post autor: nowaja »

U mnie zapisuje od 40 min. :/ brak slow , po co to bylo wpiep...ac wszystko do jednego wora......
Bazyl , a przepraszam juz mialam pytac cos Ty taki zadowolony, ale widze , ze juz masz smutna minke .....
ODPOWIEDZ