cenzura na forum - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 28 cze 2015, 4:39

I jeszcze jedno, żadnej wiadomości nie dostałam poza tą, że to ja mam się skontaktować z administratorem, tyle tylko ze poza forum ja nie zamierzam sie kontaktować z administratorem poniewaz na podstawie ostatnich i wczesniejszych zdarzeć nie mam zaufania do ludzi, którzy wykorzystując swoja władze manipuluja udajac, że portal jest autentyczny i wolny od cenzury.
Ja przestrzegam prawa, znam swoje prawa i obowiązki i dostosowuje się do nich.
W sytuacji kiedy chce korzystać z forum, a pokazuje mi sie informacja, ze użytkownik o loginie dzibar jest nieaktywny to - to wówczas mozna powiedziec jedno, że jest to zamach na demokrację, a określanie mnie jako spam - obraza mojej godności i narusza to moje konstytucyjne prawo.
To, że odnosze sukcesy jest wynikiem moich talentów, ale również wiedzy i rzetelnej pracy socjalnej i przykrym jest fakt, że do tego stopnia portal pomocy spolecznej potrafi wykluczać swojego członka pozbawiajac mnie i utrudniajac pod każdym względem możliwosci.
Jest to podłe i chamskie zachowanie. Brak słów na to w jakim ograniczonym mentalnie stanie sa ludzie, którzy nie pojmują potrzeb czaasu i innym nie dają sie wykazać - czy chociażby spróbowac swoich sił.
to tyle w kwestii wyjaśnienia.
I jeszcze jedno; poza forum nie zamierzam z toba dyskutować na żadne tematy bowiem stracilam zaufanie do osoby, która sądzi wg siebie i stawia mnie w jednym rzędzie z ludźmi, którzy jak kameleon zmieniaja loginy w zaleznosci od tego jakim jezykiem chcą rozmawiać.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 cze 2015, 12:15

wypisz wymaluj opisałaś samą siebie :lol:
do dzibar

Napisano: 28 cze 2015, 15:35

Jakie ty sukcesy odnosisz?
Ares30

Napisano: 28 cze 2015, 16:18

dzibar pisze: jednocześnie dajesz sobą manipulować bliżej niedookreślonym osobom o loginach Adam czy Ares bądż Emilka vel ktoś tam, którzy zmieniając swoje niki na forum mnie piętnują notorycznie
ps. Kobieto odwal się ode mnie...nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego.
Emilka.

Napisano: 28 cze 2015, 16:41

Wybaczam bo ma aspergera. Choroba jest usprawiedliwieniem.
Nie zmieniam ników jeśli nie muszę. Adam i Ares zostali zablokowani. Muszę być Aresem30.
Ares30

Napisano: 28 cze 2015, 19:20

bo ty się nadajesz do leczenia w placówce zamkniętej a nie na forum. Przy tobie to nawet dzibar jest okazem zdrowia
fsfsd

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x