Zdążyli:) - HYdE PaRK

Strona 1 z 15    [ Posty: 141 ]

Napisano: 26 cze 2015, 14:59

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju, ... 54659.html
Brzuchaci purpuraci znów drżą. Wiadomo co będzie w niedziele na kazaniach. Terlikowscy też wzięli się do roboty.
Wybory powinny być co roku:)
Ares30

Napisano: 26 cze 2015, 15:16

TK to uwali
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 cze 2015, 15:39

Jeśli w TK będą ludzie karła to tak.
Ares30

Napisano: 26 cze 2015, 20:22

kto to jest brzuchaci purpuraci?
Emilka.

Napisano: 27 cze 2015, 15:07

Biskupi.
Ares30

Napisano: 30 cze 2015, 14:34

Ares30

Napisano: 30 cze 2015, 15:18

Wszystko ładnie, pięknie, tylko zostawili furtkę na dziecko "partnerom" i dlatego będzie syf. Nie mówiąc już o tym, że pedały i lesby będą kombinować. Leją na prawo, które sami stanowią. Dla kobiety i mężczyzny jest ślub cywilny, jak nie uznają kościelnego. Dla reszty powinna być jakaś umowa. Jak może wieloletnia cichodajka machnąć sobie za publiczną kasę dziecko, gdy żyje z partnerem który ani myśli o sformalizowaniu związku? To powinno być ścigane z urzędu. To nie jest żadna wolność. jak mieszka facet z babą kilka lat bez niczego to jest chore. Dla kobiety taka wieloletnia prostytucja jest szkodliwa. Po 10 latach gach na 95 % poszuka innej. Nic go nie trzyma. Za nic nie odpowiada, a kobieta, jak to kobieta zużywa się i traci walory estetyczne. Każda największa miłość wygasa i się wypala. Jak kobieta będzie miała dziecko to facet niezwiązany przez ksiądzsamicę jeszcze szybciej ucieknie, bo jak dziecko ma kolkę, czy jakieś problemy zdrowotne to się trochę przeżyje. Ślub cywilny to gwarancja odpowiedzialności i materialne zabezpieczenie kobiet. Powinno być nawet tak, że kobieta przychodzi na posterunek i mówi - ten i ten rąbał mnie 3 lata a teraz zwija manele i się miga. Ja chcę ślub cywilny, albo zapłatę za to on skorzystał. I powinno to być ścigane z urzędu. Świadków na wspólne zamieszkanie by znalazł.
betonowy

Napisano: 30 cze 2015, 15:23

Bubel wprowadzony w pośpiechu i dla poklasku. Będzie żył góra pół roku. In-vitro powinno być, ale tylko i wyłącznie dla małżeństw związanych ślubem państwowym. Ustawa wprowadzona, żeby zdobyć głosy palikociarni i niebieskich ptaków. Łapią wszystkich co się da - 5 srok za ogon. Ustawa niezgodna z konstytucją, bo leje na podstawową komórkę społeczną. Tak są zdesperowani w łapaniu wyborców, że nie potrafią już nic logicznie sklecić.
betonowy

Napisano: 30 cze 2015, 15:40

I bez tego będą kombinować. Na zakazach jeszcze nikt nie zyskał. Nawet dyktatury przez nie upadały. Ludzie chcą wolności, swobody, niezależności.
Jak chłop zechce zostawić babę to zrobi to olewając sikiem prostym umowy i śluby. Papier nie sprawi że miłość nie wygaśnie. To żadna przeszkoda. Jak jestem bogaty to płacę alimenty. Jak nie to mówię że z pracy dorywczej mam 500 zł i nie stać mnie na takie świadczenie. Kto mi udowodni że jest inaczej?

Znam wiele par które nie mają ślubu i posiadają dzieci. Ślub nie jest i nie może być obowiązkowy.
A co do gejów i lesbijek - teoretycznie mogą sie starać o surogatki. W praktyce będzie to trudne do ukrycia.
Rząd niech doda do projektu ustawy zapis "związek hetero" i problem się rozwiąże.
Ares30

Napisano: 30 cze 2015, 15:52

Nie znam ani jednej pary co żyje bez ślubu i posiada dzieci.

Ślub cywilny, to nie tylko zabezpieczenie alimentacyjne, ale również majątkowe - jest już podział majątku i trudniej się rozstać.

Kwestia nieściągalności alimentów-chcesz całe życie żyć w podziemiu i za jedynych kumpli mieć konsumentów jaboli? Wszyscy gotówką Ci płacić nie będą.

Trudno zmusić do formalizacji związków, ale to jest w interesie kobiet i powinny mieć do tego skonstruowane prawo, żebyś wiedział, że jak zamoczysz to poniesiesz pełne konsekwencje. Jak babka daje stale bez ślubu to jest tylko prostytucja. Jeszcze zazwyczaj tania. Taka kobieta po kilku latach zostaje sama i nikt jej nie chce. Chyba, że jeszcze złowi maksymalnie jednego-dwóch na kilka lat.
betonowy

Strona 1 z 15    [ Posty: 141 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x