Co o tym sądzicie?
https://www.znp.edu.pl/element/2711/Komu ... rcie_pracy
Proszę, zlituj się kobieto. To już było sto razy obgadane... było ZNP, były spotkania z posłami PO, było wysłuchanie publiczne, spotkania z urzędnikami ministerstwa, spotkania z pracownikami placówek, wniosek do TK... jak przespałaś to nie szukaj teraz winnego w ZNP. Chciano nam odebrać KN, bo taka była wola PO i PSL. Przypomnij sobie jaki był czarny PR o placówkach, jak gazety, internety szczuły na domy dziecka. Ilu u Was w placówce należało do ZNP, robiliście coś, żeby się przed utratą KN bronić? A teraz, jak ZNP chce jeszcze coś zrobić, to ty wyskakujesz z takim tekstem...Iza80 pisze:Mam tylko jedno pytanko - gdzie było ZNP jak zabierano KN pracownikom placówek opiekuńczo-wychowawczych i jaki ma cel w działaniach, które podejmuje na rzecz powrotu do KN? To w sumie 2 pytania....
Brakuje mi tylko sądu za zdradę stanu, za działanie na szkodę państwa, narodu.john123 pisze: Proszę, zlituj się kobieto. To już było sto razy obgadane... było ZNP, były spotkania z posłami PO, było wysłuchanie publiczne, spotkania z urzędnikami ministerstwa, spotkania z pracownikami placówek, wniosek do TK... jak przespałaś to nie szukaj teraz winnego w ZNP. Chciano nam odebrać KN, bo taka była wola PO i PSL. Przypomnij sobie jaki był czarny PR o placówkach, jak gazety, internety szczuły na domy dziecka. Ilu u Was w placówce należało do ZNP, robiliście coś, żeby się przed utratą KN bronić? A teraz, jak ZNP chce jeszcze coś zrobić, to ty wyskakujesz z takim tekstem...
Trudno mi sobie przypomnieć, jaki był PR i co się wtedy w placówkach działo, bo pracowałam w szkole i byłam członkiem ZNP, które później mnie tak potraktowało, że do wszelkich działań tego związku podchodzę z dużą ostrożnością. I wybacz, ale patrzę przez pryzmat swoich doświadczeń.john123 pisze:Proszę, zlituj się kobieto. To już było sto razy obgadane... było ZNP, były spotkania z posłami PO, było wysłuchanie publiczne, spotkania z urzędnikami ministerstwa, spotkania z pracownikami placówek, wniosek do TK... jak przespałaś to nie szukaj teraz winnego w ZNP. Chciano nam odebrać KN, bo taka była wola PO i PSL. Przypomnij sobie jaki był czarny PR o placówkach, jak gazety, internety szczuły na domy dziecka. Ilu u Was w placówce należało do ZNP, robiliście coś, żeby się przed utratą KN bronić? A teraz, jak ZNP chce jeszcze coś zrobić, to ty wyskakujesz z takim tekstem...Iza80 pisze:Mam tylko jedno pytanko - gdzie było ZNP jak zabierano KN pracownikom placówek opiekuńczo-wychowawczych i jaki ma cel w działaniach, które podejmuje na rzecz powrotu do KN? To w sumie 2 pytania....