no to teraz mi powiedzcie taką rzecz. bo nie wiem o co chodzi?właśnie sie dowiedziałam ze wstrzymany został mi dodatek 250 zł a jestem na pełnym etacie pracownikiem socjalnym-gdyż jak poinformował mnie kierownik w urzędzie wojewódzkim zastanawiają sie czy nie wstrzymać dla wszystkich pracowników socjalnych pracującym w śds dodatku bo tą prace powinni robić (chodzi o wywiady) pracownicy socjalni z ops.
Zwracam sie z ogromną prośba do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc.Trzy lata temu pochowałam 33letnią córkę i wychowuję po niej dziecko.Obecnie muszę wyprowadzić się z mieszkania w którym mieszkałam 30 lat gdyż po śmierci córki moje nieudane przez lat małżeństwo runęło.Mając 60 lat zaczynam życie od nowa z niewielką różnicą nie jestem już zdolna do pracy i mam głodową emeryturę.Serdecznie proszę o pomoc.
Eniu, czy ty wiesz że bzdury piszesz i wprowadzasz dziewczynę w błąd mówiąc jej że musi pracować cztery godziny w terenie aby otrzymać dodatek 250zł ? Przeczytaj dokładnie zapis w ustawie!