co z dodatkiem - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 17 lut 2010, 12:56

no to teraz mi powiedzcie taką rzecz. bo nie wiem o co chodzi?właśnie sie dowiedziałam ze wstrzymany został mi dodatek 250 zł a jestem na pełnym etacie pracownikiem socjalnym-gdyż jak poinformował mnie kierownik w urzędzie wojewódzkim zastanawiają sie czy nie wstrzymać dla wszystkich pracowników socjalnych pracującym w śds dodatku bo tą prace powinni robić (chodzi o wywiady) pracownicy socjalni z ops.
~liwia

Napisano: 17 lut 2010, 13:26

Dodatek otrzymuje sie jak wiesz jeżeli pracujesz w terenie powyżej 4 godzin dziennie. Myślę że W ŚDS nie spełniasz tego wymogu.
~Enia

Napisano: 17 lut 2010, 13:34

tak ale jak wy przeprowadzam wywiady środowiskowe - poza tym mam sporo do prowadzienia dokumentacji. bez mała wiecej pracy niż w ops.
~mika

Napisano: 19 lut 2010, 22:35

Dodatek jak najbardziej Ci przyslguje. Powinni Ci dać na pismie dlaczego wstrzymują i podać podstawę prawną.
~~Andzia

Napisano: 04 mar 2010, 1:32

Zwracam sie z ogromną prośba do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc.Trzy lata temu pochowałam 33letnią córkę i wychowuję po niej dziecko.Obecnie muszę wyprowadzić się z mieszkania w którym mieszkałam 30 lat gdyż po śmierci córki moje nieudane przez lat małżeństwo runęło.Mając 60 lat zaczynam życie od nowa z niewielką różnicą nie jestem już zdolna do pracy i mam głodową emeryturę.Serdecznie proszę o pomoc.

[email protected]
~Katarzyna

Napisano: 05 mar 2010, 12:28

Eniu, czy ty wiesz że bzdury piszesz i wprowadzasz dziewczynę w błąd mówiąc jej że musi pracować cztery godziny w terenie aby otrzymać dodatek 250zł ? Przeczytaj dokładnie zapis w ustawie!
~Maria

Napisano: 05 mar 2010, 18:43

Brawo, Maria oczywiscie, że nigdzie nie ma zapisu dotyczacego 50% pracy w terenie.

U mnie też była madra kierwniczka, co tak twierdziła, teraz zmieniła zdanie, na szczęście.
~pracownik socjalny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x