cudowne życie Kaczyńskiego - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 29 cze 2010, 22:55

Zdumiewa, że zwolennicy Komorowskiego upadli tak nisko, że odgrzewają bardzo stare kotlety w dodatku podrobione. Każde obalone kłamstwo sprawia, że nastepnego dnia pojawia się kilka kolejnych.

Sam Komorowski choć bardzo martwił się, że Jarosław Kaczyński będzie wykorzystywał tragedię smoleńską w kampani dzisiaj nie miał żadnych skrupułów by instrumentalnie wykorzystać tragedię Blidów. Od dnia dzisiejszego ten człowiek dla mnie nie istnieje. Politycy znani są z tego, że nie bez skrupułów kłamią i zwodzą wyborców. Ale to było poniżej wszelkiej godności. Tak postępują wyłącznie ludzie bez żadnych zasad.

Gdybym był człowiekiem o lewicowych przekonaniach po czymś takim w życiu nie zagłosowałbym na tego człowieka. Po prostu nie mogłem uwierzyć oglądając to w TV. Zwykli ludzie nawet w o wiele bardziej dramatycznych chwilach życia mają więcej godności.

To wszystko.
~generał

Napisano: 29 cze 2010, 23:01

biedniejszy, bardziej zrozumie biedniejszych, nie łupi dla rodziny, majątku, a czy oponenci, wszystko wiedzą o swoich dziadach, rodzicach, może też postępowali różnie, ja z dzieciństwa pamiętam zielone oko radia, szmery Wolnej Europy, ucho dziadka przy radiu, w domu cisza, dziadek słucha radia,na oknach koce ,nasłuchiwanie czy psy nie ujadają bo uszy czaiły się, pamiętam wiele innych rzeczy, drugi dziadek zesłanie na Sybir, walka ramię w ramię z Piłsudskim, ukrywanie partyzantów, AK ,rana nogi leczona , nie wyleczona, amputowana z czasów strasznej wojny, pamiętam jak bliski był mi w szkole Mickiewicz , Słowacki, jak babcie tęskniły za Wilnem, moi dziadkowie żyli godnie, patriotycznie, potrafię zrozumieć, że strach, lęk o bliskich powoduje u ludzi, być może działania wbrew sobie, trudno jednak obarczać pokolenia za to co robił przodek,wszak od prezydenta zależy wiele ale nie wszystko, to tu na dole, dzieją się szemrane towarzystwa i dziwne rzeczy, a Wy co na to?
~Jarosław Kaczyński,

Napisano: 29 cze 2010, 23:01

Ja i moi znajomi- też zagłosujemy na Jarosława Kaczyńskiego
Socjalizmu- nie potrzebujemy
~x

Napisano: 29 cze 2010, 23:04

Do twoich pytań dodam tylko dwa swoje:

skoro Kaczyński jest waszym człowiekiem to dlaczego tak bardzo się go obawiacie i prześladujecie? Dlaczego wobec tego musiał zginąć Lech Kaczyński? Przecierz w świetle tego wszytskiego co napisałeś leciał do \"swoich\" przyjaciół moskali.

Każdą podłość można nabazgrać, zwłaszcza gdy komuś wydaje się, że nie poniesie odpowiedzialnosci za to. Ale czy na pewno?
~do ja

Napisano: 29 cze 2010, 23:06

toż to kaczyński myśli socjalistycznie - komorowski to liberał z socjalizmem nie ma nic wspólnego.
Gratulacje z powodu mądrości!!!!!!
~KONIEC

Napisano: 29 cze 2010, 23:14

Boże broń przed liberałami
~Jarosław Kaczyński,

Napisano: 29 cze 2010, 23:22

no to mamy mieć socjalizm i znowu potrzeby będzie okrągły stół, żeby go obalić. Tylko czy Lechu da radę jeszcze raz przeskoczyć płot we stoczni, której nie ma?
Pewnie nie i socjalizm zwycięży na wieki wieków - amen!!!!!!
~KONIEC

Napisano: 29 cze 2010, 23:23

GDZIE JEST PAN COGITO??????????????????????????
~+/-

Napisano: 29 cze 2010, 23:26

Kiedyś rządziła jedna partia- PZPR
Dzisiaj- PO ( większość stanowisk łącznie z prezydenturą)
~x

Napisano: 30 cze 2010, 0:03

Jeden wódz, jeden głos, jeden język - PiS = (to co już było) PZPR - prosta kalka

Jaruś Premier - Lesio Prezydent (jeden PiS) i nie zostanę premierem jak brat będzie prezydentem - kto to powiedział? Pamięć coś zawodna jest.
Kali ukraść - dobrze; Kalemu ukraść - źle - oto i prosta prawda pisuardczyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
~KONIEC

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x