moje gratulacje dla solidarności - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 22 cze 2010, 0:36

https://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010 ... lnosc.html

komunikacja to podstawa normalnego funkcjonowania w spoleczeństwie, gratuluję mieszkańcom zdecydowanej postawy wobec ignorancji decydentów, niech to bedzie przykład na to, że Polacy nie gesi................. świadomość wzrasta i o to chodzi
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 cze 2010, 1:15

dziewucho poszukaj sobie innego hobby i forum, trzeba było startowac na PREZYDENTA, jezeli ciagle szukasz sposobu na na potwierdzenie swojej tozsamosci. To jest forum PRACOWNIKOW SOCJALNYCH a nie zadne forum polityczne. ty NIE JESTES PRACOWNIKIEM SOCJALNYM - jestes wykluczona z wykonywania TEGO WSPANIALEGO ZAWODU - PONIEWAZ NIE NADAJESZ SIE DO TEGO. Co nie masz nawet rodziny aby sie nia zajac? meza ? dzieci? to wez sie za polityke - tam zawsze znajdzesz tych ktorzy cie wysluchaja, a tu daj sobie spokoj. Ciagle jestes zakompleksiona, bo mała, niska i gruba, a przede wszystkim czujesz sie niedowartosciowana, to forum polityczne bedzie dla ciebie odpowiednie - tam mozesz zaistniec, a stad zniknij - i po sprawie. Jezeli bedziesz mimo to miec nadal tu pisac - to jednak radze wizyte u psychiatry - pewnie dawno go nie odwiedzalas - chociaz mialas ustalony termin wizyty kontrolnej.Przepisane leki należy stosowac w/g wskazan lekarza psychiatry ustalone tylko dla ciebie. Nie pisz tu więcej.
~no prezident

Napisano: 22 cze 2010, 1:35

no prezident - reakcja twoja świadczy tylko o tym jak bardzo frustracja zaślepiła twój rozum bo emocje są widoczne. A ja pokazałam tylko rzeczywistośc, ale jakże optymistyczna rzeczywistosc ( czy to sie komu podoba czy nie),
To co wyzej piszesz mnie już nie boli, a świadczy tylko o problemach samych pracowników socjalnych, ktorzy w wiekszości przypadkowi - nie dośc, ze nie potrafia ogarnac już problemów ( bo ich przerastają i biernie poddają sie temu co ministerstwo co rusz im podrzuca to jeszcze negatywnie reaguje na glos rozsądku)
Bo trudno odmówic rozsądku solidarnym mieszkańcom odciętej od świata wioski
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 22 cze 2010, 8:50

no prezident - reakcja Twoja świadczy tylko o tym, że Polacy nie gęsi i swój rozum masz :)
dzibar- rewolucjonistka, nic ją nie boli, nic nie dociera, winni i zaburzeni są wszyscy tylko nie ona, tylko ona reaguje na głos rozsądku....wszystko o czym pisza w prasie świadczy o braku reakcji nie ogarniających niczego pracowników socjalnych, którzy dopiero są niedouczeni gamonie!
O czym świadczy takie wyparcie i nie przyjmowanie uwag krytycznych?
Dzibar jesli czujesz się osaczona rzeczywistością, nikt Cię nie rozumie wszędzie jest PO-spisek, prześladują Ciebie i twojego syna - zrób coś z tym tylko nie na tym forum. Nie znam Cię, ale na prawdę mam dość Twoich wywodów, współczuję, ale litość to nie jest dobrze. Masz tyle wolnego czasu, weź sie za siebie...
~nomo

Napisano: 22 cze 2010, 10:03

Dzidka, błagam daj nam już spokój. Czasem mam wrażenie, że należysz do osób, którym napluje się w twarz a one się wycierają i mówią, że deszcz pada. Frustracja nas nie zaślepia, to złość na ciebie. A do ciebie i tak nic nie dociera. Nie rozumiesz czy udajesz że nie rozumiesz.
~Gosia

Napisano: 22 cze 2010, 13:09

Proszę o przeniesienie postu do HYDE PARK.
~do admin

Napisano: 22 cze 2010, 16:42

Dzibar, chodzi o to, że my, w przeciwieństwie do Ciebie, pracujemy, na forum wchodzimy w wolnej chwili, żeby merytorycznie się czegoś dowiedzieć. A Ty zaczęłaś zarzucać forum tematami \"nie na temat\". Jeśli masz coś do powiedzenia w sprawach pomocy społecznej, to mów, a nie zawracaj głowy bzdurami.
~Baska

Napisano: 22 cze 2010, 16:46

Proszę o przeniesienie postu do HYDE PARK.
~ooooooo

Napisano: 22 cze 2010, 16:59

o ret! i ta kobieta była dyrektorem MOPS
~fabia

Napisano: 22 cze 2010, 17:10

dzibar była dyrektoorem?
~Lusia

Strona 1 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x