czas pracy wychowawców na kartę nauczyciela
czas pracy wychowawców na kartę nauczyciela
Proszę o pomoc. Ile weekendów wolnych mają wychowawcy zatrudnieni na kratę nauczyciela. Jakie przepisy to regulują?
Re: czas pracy wychowawców na kartę nauczyciela
pewnie chciałabyś każdy wolny, a całą robotę ma odwalać Kp albo krasnoludki?
My grafik mamy rozpisany na trzy tygodnie:pierwszy, drugi, trzeci tydzień potem znów od początku pierwszy itp.
W pierwszym tygodniu pracuję w sobotę od 8 do 14.30 i w niedziele 12 godzin od 9.30-21.30, w drugim tygodniu w sobotę od 15 do 21.30,a potem mam wolną niedzielę z poniedziałkiem i w trzecim tygodniu mam wolna sobotę z niedzielą.Akurat w mojej grupie wszyscy troje wychowawcy jesteśmy z KN i mamy taki zamienny grafik.
W pierwszym tygodniu pracuję w sobotę od 8 do 14.30 i w niedziele 12 godzin od 9.30-21.30, w drugim tygodniu w sobotę od 15 do 21.30,a potem mam wolną niedzielę z poniedziałkiem i w trzecim tygodniu mam wolna sobotę z niedzielą.Akurat w mojej grupie wszyscy troje wychowawcy jesteśmy z KN i mamy taki zamienny grafik.
przepis jest taki ,że należy się raz na 3 tygodnie wolny weekend
W dzisiejszym serwisie samorzadowym PAP jest informacja na ten temat.
https://www.samorzad.pap.pl/palio/html.r ... zad.pap.pl
https://www.samorzad.pap.pl/palio/html.r ... zad.pap.pl
MIMI na racje. Co dwa tygodnie należą się dwa wolne dni wraz z niedzielą tz. może być sobota - niedziela lub niedziela - poniedziałek.
Oprócz czas pracy wychowawców na kartę nauczyciela - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
wolne za spotkania stalego zespołu?
Nocki?
Zapraszam do wypełnienia ankiety :)
Zapraszam do wypełnienia ankiety :)
ciekawość:)
wyrównanie płac
karta dziennego pobytu
czy pedagodzy mają zniżkę godzin w tygodniu w którym jest święto
w jakim współzawodnictwie uczestniczą dzieci z ddz?
renta wychowanka
prośba o pomoc
Czy można pracować w MOW MOS ??
Domów Dziecka w Ośrodki lecznicze ?
Skreślenie z listy wychowanków
DOM DZIECKA
mieszkania usamodzielnień