dostałam dzisiaj opinię specjalistyczna, w której biegli proponują leczenie w systemie ambulatoryjnym
chcemy skierować sprawę do sądu,bo facet pije, nie pracuje (zwolniony z powodu nadużywania alkoholu) znęca się nad żoną i pięciorgiem małoletnich dzieci
czy mimo wszystko mogę wnioskować o leczenie w systemie stacjonarnym i o ustanowienie kuratora?
czy mogę wnioskować o leczenie stacjonarne mimo propozycji biegłych?
Re: czy mogę wnioskować o leczenie stacjonarne mimo propozycji biegłych?
a po co Ci to nie wychodź przed szereg. Jak biegły sądowy wnosi o leczenie szpitalne to wie co robi
szpitalne to stacjonarne
ambulatoryjne to doczytaj małgorzata
ambulatoryjne to doczytaj małgorzata
Nie jestem pewna czy powinnaś zajmować się się jeszcze leczeniem odwykowym, a nie doniesieniem do prokuratury o znęcanie się nad rodziną. Sąd mając opinię dot. uzależnienia może ewentualnie zawiesić wyrok za znęcanie się m.in. uzależniając \"zawiasy\" od podjęcia terapii. I to \"rybka\" jaka formę wybierze sobie sam zainteresowany. Trzeba tylko bardzo dokładnie monitorować problem. Tak jakby nie było kuratora.
Kiedy jest przemoc, to problem alkoholowy jest sprawą drugorzędną.
Kiedy jest przemoc, to problem alkoholowy jest sprawą drugorzędną.
Oprócz czy mogę wnioskować o leczenie stacjonarne mimo propozycji biegłych? - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
jak ogłsić konkurs
jak brakuje pieniędzy to jest alkoholówka
bezdomni
Delegacja dla przewodniczącej gminnej komisji rozwiązywania problemów alkoholowych
Będzie łatwiej sprzedawać alkohol
Bezdomny!!!!
specjalista psychoterapii uzaleznień
ferie z profilaktyką alkoholową
bezdomny
Czy członek GKRPA nie będący prac. socj może przeprowadzac wywiady??
Bezdomny
pomoc finansowa dla bezdomnego-jak?
jak i kiedy odlosic konkurs na realizacje zadan wynikających z profilaktykidla organizacji pp
pieniądzze na szkolny związek sportowy tylko na podstawie programu, zapisu w Gminnym prog.PIRPA ?
Oferta
Przeciwdziałanie przemocy w gminie