CZY MUSICIE POMAGAC? - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 18 lut 2016, 16:24

Nowi nieobeznani w temacie pracownicy to co najwyżej decyzje w koperty będą mogli pakować ale taka prace to może robić stażysta a nie pracownik za prawie takie same wynagrodzenie jak ja mam
Czy przylezie stażysta czy nowy pracownik to bez znaczenia, i tak w jakimś stopniu ciężar tego g*wna spadnie na barki pracownika od ŚR/FA, a więc jakkolwiek by nie było trzeba drzeć ryjka o podwyżkę.
pstryk

Napisano: 18 lut 2016, 20:41

To nie tak ze jestem złym człowiekiem :)
Z chęcią pomagam jestem cierpliwa
Ale jak teraz zrobili mnie w balona gdzie zssuwam dział fa za 400zl
A pracownik normalnie za to samo bierze u nas 1550zl
To czuje jakby mi ktoś w twarz walną
Będę to robić jeszcze kilka dobrych miesięcy a pracownik wróci i będzie nadal miał swoją pensje
A obecnie ledwo robie dwa działy
Potem tylko czekam jak wpadnie kontrola i powie to nie zrobiono tamto zle tamto opieszale i tak w kółko a na koniec dostane nagane haaaaa
Lusiaaa

Napisano: 18 lut 2016, 21:25

u nas też nowa osoba-oczywiście wszyscy przychodzą do mnie i pytają o 500+.Czasami już mam ich dosyć-Osoba była już na wstępnej rozmowie, i powiedziała, ze sobie ze wszystkim poradzi...ciekawe-pracuję na ŚR 9 lat- i czasami takie kwiatki się trafiają, że nie wiadomo jak do tego podejść..A tu nowa osoba i mówi, ze sobie da radę. Ja tez sobie dam radę i idę na urlopik:-) u mnie w ośrodku tylko ja przyjmuję wnioski na ŚR, jak jestem na urlopie to zawsze wielki problem jak to będzie itd.
bietka333*
Praktykant
Od: 17 lut 2016, 16:57
Zajmuję się:

Napisano: 18 lut 2016, 21:37

Właśnie dzisiaj stwierdziłam że mam złote serce jest na świadczeniach od sześciu lat i w tej kadencji uczę już 4 osobę tłumacząc każdy przepis jak krowie na rowie i każdy wniosek w programie po 10 razy bo moi uczniowie twierdzą że nawet w programie różnie wprowadza się pesel bo twierdzą że jeden pesel im wchodźi po wprowadzeniu pierwszych sześciu cyfr a drugi aż 11 - czarna masa. Ja na świadczenia dostałam się po miesuloecznym stażu. Pierwszy wniosek wprowadziłem pierwszego dnia pracy "koleżanka" pokazała mi wtedy jak wprowadzić zasiłek pielęgnacyjny dodając _ a przy rodzinnym masz jeszcze zakładkę dochody (początek i koniec nauki w jednym zdaniu) a przy pierwszym pytaniu zadanym odnośnie programu pokazała mi samouczek do sygnity(dodając tam jest wszystko) a po miesiącu kolejnym. Zostałam sama na świadczeniach i fa. Także szlg mnie trafia jak ja po tych matolkach musiałam poprawiać 9 wniosków na 10 bo ten dziesiąty to było becikowe bez dochodowe
Razdwatrzy

Napisano: 19 lut 2016, 15:36

Razdwatrzy pisze:Właśnie dzisiaj stwierdziłam że mam złote serce jest na świadczeniach od sześciu lat i w tej kadencji uczę już 4 osobę tłumacząc każdy przepis jak krowie na rowie i każdy wniosek w programie po 10 razy bo moi uczniowie twierdzą że nawet w programie różnie wprowadza się pesel bo twierdzą że jeden pesel im wchodźi po wprowadzeniu pierwszych sześciu cyfr a drugi aż 11 - czarna masa. Ja na świadczenia dostałam się po miesuloecznym stażu. Pierwszy wniosek wprowadziłem pierwszego dnia pracy "koleżanka" pokazała mi wtedy jak wprowadzić zasiłek pielęgnacyjny dodając _ a przy rodzinnym masz jeszcze zakładkę dochody (początek i koniec nauki w jednym zdaniu) a przy pierwszym pytaniu zadanym odnośnie programu pokazała mi samouczek do sygnity(dodając tam jest wszystko) a po miesiącu kolejnym. Zostałam sama na świadczeniach i fa. Także szlg mnie trafia jak ja po tych matolkach musiałam poprawiać 9 wniosków na 10 bo ten dziesiąty to było becikowe bez dochodowe
też tak mam
kkkkkkkkk

Napisano: 19 lut 2016, 16:09

niektórzy to mi się kojarzą z 50 Twarzy Greya :D
+ewa

Napisano: 19 lut 2016, 16:13

zboczeniec!
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2016, 16:17

Elmer pisze:zboczeniec!
ABSOLUTNIE !!!
ale mnie rozbawiłeś :) piątek popołudnie a jeszcze do tego poniedziałek, wtorek, środa - urlop :)
+ewa

Napisano: 19 lut 2016, 18:07

+ewa pisze:niektórzy to mi się kojarzą z 50 Twarzy Greya :D
A co w tym podobnego
Razdwatrzy

Strona 3 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x