Czy naprawdę ktoś już robi..? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 05 kwie 2016, 18:25

Kto z was wydał do dziś choć jedną decyzję na 500+, kto planuje wypłaty w kwietniu, kto ma tą robotę razem z SR, czy was też zmuszają aby wbrew zapowiedziom wydawać decyzje na dniach i płacić? My nie mamy czasu na nic, cały czas przyjmujemy a przełożeni chcą za tydzień pierwszych decyzji..masakra! Wniosków więcej niż przez cały wrzesień do ZR, a to tylko 3 dni. Jaką macie z tego kasę? przecież tego nie można ogarnąć w parę dni..:-(
mkalamag

Napisano: 05 kwie 2016, 19:23

Nie popełniajcie tego błędu który my zrobiliśmy. Decyzje na pierwsze wypłaty już poszły i zaczęło się."Jej wypłacie a ja nie mam jeszcze decyzji, złożyłam wniosek 1-go. Muszę już mieć pieniądze"
Jak Wam idzie, bo u nas totalny bałagan, nie idzie tego ogarnąć. Wychodząc oczywiście po godzinach popłakałam się.
Tak robi

Napisano: 05 kwie 2016, 19:39

U nas też bałagan. Najgorsze jest to, że przełożeni w ogóle nie mają pojęcia o naszej pracy, im się wydaje że wszystko robi się samo, widocznie to w nas jest problem. To jest nienormalne, zastanawiamy się czy nie nagłośnić tej sprawy i nie grozić jakimś ogólnokrajowym strajkiem lub chociaż protestem... Po prostu nie możemy tego wytrzymać.
mkalamag

Napisano: 05 kwie 2016, 21:00

decyzje w kwietniu :shock:
nie ma takiej opcji! wrzućcie na luz ludzie!
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:01

u nas już są ... na luzie :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:02

za dużo pijesz kawy i energy-drinków ;)
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:03

tylko kawy :lol: :lol: :lol: :lol: .. zrobiłam tylko pięć decyzji póki co ... dużo mam z rodzinnych spraw bieżących ...
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:11

Ja cały czas przyjmuje wnioski a rodzinne leży. Nie idzie tego ogarnąć
annja
Referent
Od: 26 wrz 2012, 12:41
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:14

no lekko nie jest .. to fakt ... ale jak się chce więcej zarabiać .... chociaż mój mąż mi powiedział, że sztuką jest więcej zarabiać a mnie robić :lol: :lol: :lol:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 21:18

Jeśli dostałaś podwyżkę na piśmie to pogratulować bo inaczej się pracuję.
annja
Referent
Od: 26 wrz 2012, 12:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x