Czy naprawdę ktoś już robi..? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 16:33

heiland pisze:Ja tam planuje wypłaty w tym miesiącu 500+, a dlaczego nie?
W ogóle jak mi się uda to na bieżąco będę puszczał wypłaty, tylko niech się z ZR odgrzebię :x

ewalu a dostałaś coś na piśmie w sprawie dodatku? To jest dodatek specjalny?
na piśmie ... ale czy specjalny to muszę sprawdzić :lol: :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:44

Hmmm... bo zastanawia mnie fakt uchylania się mojego guru od dania mi czegokolwiek na piśmie, codzienne prośby i dopytywania nie pomagają.
Więc chyba czas niedługo na mniej miłe prośby :/

P.S. Dziś tak ładna pogoda, że teraz siedząc w pracy muszę okno zasłaniać żeby mnie słońce nie oślepiało :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 06 kwie 2016, 16:46

heiland pisze:Hmmm... bo zastanawia mnie fakt uchylania się mojego guru od dania mi czegokolwiek na piśmie, codzienne prośby i dopytywania nie pomagają.
Więc chyba czas niedługo na mniej miłe prośby :/

P.S. Dziś tak ładna pogoda, że teraz siedząc w pracy muszę okno zasłaniać żeby mnie słońce nie oślepiało :D
to uciekaj do domu ... jutro będzie lało to można w pracy siedzieć .. dzisiaj idź na spacer/rower :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 16:54

Nie ma szans, jest 500+ i trzeba Panią Premier Sz. zadowolić "pinkną" obsługą :lol:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 06 kwie 2016, 16:57

a był u was już bus 500+ .. u nas ma być w .... tym tygodniu :mrgreen: :mrgreen:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 17:14

Nie było, swój którym jeżdżę obkleję i może jakiś zwrot za paliwo od MRPiPSu dostanę :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 06 kwie 2016, 22:09

U nas ze 600 wniosków już jest i do tego ponad 200 decyzji, kasa jest, wypłaty w kwietniu pójdą na bank. Dodatki dostaliśmy - póki co do końca roku :) Przyjmujemy w 5 osób, decyzje robimy w 3 + kierownica obrabia to co przyjdzie elektronicznie. W sumie sielanka, wnioseczki proste, kolejek nie ma, można bez większej spiny wklepać te 40 sztuk dziennie z wydaniem decyzji i przyjmowaniem wniosków w międzyczasie - aha, siedzimy do 17, ale po południu ludzi praktycznie nie ma. Szczerze - myślałem, że będzie dużo gorzej jak 1 kwietnia przed ośrodkiem stała kolejka i to ponoć "od wczesnych godzin porannych" :lol: Dla porównania w sąsiednim mieście byłym-wojewódzkim kilka razy większym od naszej pipidówy nazatrudniali 15 osób, porobili punkty w całym mieście, czynne do 20, infolinie, srinie, kociokwik - pierwszego dnia przyjęli mniej wniosków od nas, a u nas elektronicznych do sumy nawet nie braliśmy pod uwagę 8-)
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x