Czy OPSy zauważyły że stosowanie paragrafu 098 w OPS a 235 i 236 w UG jest błędne???

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~shrek

Re: Czy OPSy zauważyły że stosowanie paragrafu 098 w OPS a 235 i 236 w UG jest błędne???

Post autor: ~shrek »

Zamiast poswięcać wysiłek na wypisywanie jak jesteście obrażone weżcie do rękinowe rozporządzenie osprawozdawczości i doczytajcie NOWE ZASADY SPORZADZANIA SRAWOZDANIA RB27ZZ...
~OlaII

Re: Czy OPSy zauważyły że stosowanie paragrafu 098 w OPS a 235 i 236 w UG jest błędne???

Post autor: ~OlaII »

Problem często tkwi w organie. Potrzeba było 2-óch lat, aby przyjęto proponowane przez mój ops rozwiązania dotyczące funduszu alimentacyjnego. Na razie oddałam bilans i czekam co będzie. mam nadzieję, że wreszcie będzie prawidłowo.
~OlaII

Post autor: ~OlaII »

I niestety... W RIO padają pytania: dlaczego tak ?, że to nie są przychody gminy... Jeśli będę robić storna to się wkurzę.
~gosia

Post autor: ~gosia »

Do Oli II czy możesz trochę wyjaśnić bo z wpisów nic nie wynika.
Na przykładzie każdy zrozumie, a tak trudno i tak nic nie wiadomo.
Tw nie poda przykładu bo trzeba zapłacić i można przyjechać chorym po szkoleniu. Każdy chce pracować dobrze i na tym powinna polegać ta dyskusja , a nie na wymądrzaniu się. Jesteśmy jedną grupą i tak powinniśmy się trzymać.
~TW

Post autor: ~TW »

Przykład od kilku lat jest powszechnie dostępny.... Wygoogluj go sobie zanim znów napiszesz nieuzasadnione zarzuty pod moim adresem.

Od 2010 roku jest znane i dostępne oficjalne stanowisko MF i jest dostępne na stronie MF.

Kolesiem troszkę wysiłku.... A znajdziesz rozwiazanie
ODPOWIEDZ