czy pożyczka dla mikroprzedsiębiorców jest dochodem w dodatkach mieszkaniowych

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
ULAK
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

czy pożyczka dla mikroprzedsiębiorców jest dochodem w dodatkach mieszkaniowych

Post autor: ULAK »

Witam, mam wnioskodawcę który otrzymał 27 maja 2020 pożyczkę dla mikro-przedsiębiorcy która może przy sprzyjających warunkach zostać mu umorzona czy w dodatkach wliczamy ją jako dochód?!
Pozdrawiam wszystkich :)
lusia&lusia
Referent
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i energetyczne, dodatek osłonowy, węglowy itp.
Kontakt:

Re: czy pożyczka dla mikroprzedsiębiorców jest dochodem w dodatkach mieszkaniowych

Post autor: lusia&lusia »

ULAK pisze: 27 cze 2020, 16:03 Witam, mam wnioskodawcę który otrzymał 27 maja 2020 pożyczkę dla mikro-przedsiębiorcy która może przy sprzyjających warunkach zostać mu umorzona czy w dodatkach wliczamy ją jako dochód?!
Pozdrawiam wszystkich :)
jeżeli pożyczka byłaby bezzwrotna to owszem wliczamy .
ULAK
Stażysta
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
Kontakt:

Re: czy pożyczka dla mikroprzedsiębiorców jest dochodem w dodatkach mieszkaniowych

Post autor: ULAK »

Istnieje taka możliwość że mu umorzą jak się utrzyma na rynku przez 3 m-ce i nie zamknie swojej działalności;)
Marek1992
Referent
Zajmuję się: DM/DE/DO/ZP/Archiwum/40+/DW
Kontakt:

Post autor: Marek1992 »

To ja bym liczył mu tę pożyczkę.
Gosia1981
Referent
Zajmuję się: DM

Post autor: Gosia1981 »

Ja bym liczyła tylko postojowe z ZUS-u w kwocie 2080
ODPOWIEDZ