Czy religie są dla ludzi słabych, nie potrafiących samodzielnie walczyć z przeciwnościami losu? - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 20 lut 2013, 20:14

Tobie pomóc może tylko egzorcysta.Wybierz się do niego.Uwolni Cię od demonów i głupoty.
~ee

Napisano: 20 lut 2013, 20:36

HEHEEHEHEHEHEH!!!
~Adam

Napisano: 22 lut 2013, 15:22

FAJNIE JEST JAK JEST SIĘ MŁODYM, WYSZCZEKANYM, ZDROWYM TAKIM HEJ CO TO NIE JA. CZŁOWIEK CZUJE SIĘ SAMOWYSTARCZALNYM, NIE POTRZEBUJE NIKOGO I NICZEGO - FAJNA FAJNA ILUZJA, KTÓRA PRYSKA NIESTETY. BYŁAM TAKA JAK ADAM, E TAM JESZCZE GORSZA ON TO MAŁY PIKUŚ. PEWNEGO DNIA DOŚWIADCZYŁAM SWOJEJ KRUCHOŚCI, CHOROBY, DZIADOSTWA I ,, SPOTKAŁAM BOGA \" I JUŻ NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻYCIA SOLO BEZ NIEGO. PRZERZUCAM NA NIEGO MOJE PROBLEMY I DOŚWIADCZAM JEGO OPIEKI, OPATRZNOŚCI BOŻEJ.
CZĘSTO UPADAM ALE ZARAZ PODNOSZĘ SIĘ I IDĘ DALEJ. JESTEM BARDZO SŁABA ALE ON JEST WE MNIE MOCNY.
DOBRZE JEST BYĆ SŁABYM, TO NIE WSTYD, GDY JESTEŚ SŁABY BO ZACZYNASZ WIDZIEĆ I DOŚWIADCZAĆ BOGA.
~Becia

Napisano: 22 lut 2013, 16:38

Piękne świadectwo.
~k

Napisano: 22 lut 2013, 18:55

Magia psychiki. Bóg to placebo.
~Adam

Napisano: 22 lut 2013, 20:15

mój sąsiad mawia: jak nie wierzysz w siebie - musisz w coś wierzyć
~oko

Napisano: 22 lut 2013, 22:03

Słabi nie wierzą w siebie.
~Adam

Napisano: 24 lut 2013, 15:40

Rozesłałam linki z mową nienawiści niejakiego Adama do właściwych instytucji, między innymi ten w którym nawoływał on wprost do mordowania księży. Nie może być zgody na takie zachowania. To Forum ma służyć wymianie informacji i myśli a nie szerzeniu nienawiści do Kościoła Katolickiego. STOP mowie nienawiści niejakiego Adama. Każdego kto się ze mną zgadza proszę o to samo.
~Karolina

Napisano: 24 lut 2013, 16:01

wklej tutaj ten link bo nie pamiętam
~oko

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x