czy tablet to sprzet komputerowy? - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 cze 2014, 16:31

witam mam pytanie otoz w wykazie mam napisane ze sprzet komputerowy mozna wliczyc do stypendium czy tablet sie w to rowniez wlicza?? z gory dziekuje za szybka odpowiedz.
ilusia

Napisano: 05 cze 2014, 17:46

Tak, tańsza wersja komputera.
julia77

Napisano: 05 cze 2014, 18:59

dziekuje bardzo
ilusia

Napisano: 13 cze 2014, 14:00

Ja tableta nie przyjmuje, dla mnie to tylko zabawka do grania i słuchania muzyki.
Marjolka

Napisano: 14 cze 2014, 0:50

Dla Ciebie, a dla wielu dzieci jedyna możliwość by mieć namiastkę komputera. Nie Ty jesteś od oceniania po co i do czego im to ! :evil:
edunia

Napisano: 16 cze 2014, 12:09

z definicji z wikipedii.
Tablet (komputer) – przenośny komputer większy niż telefon komórkowy lub palmtop, którego główną właściwością jest posiadanie dużego ekranu z zastosowaną technologią Multi-Touch. W przeciwieństwie do większości klasycznych urządzeń tablet PC tablety nowszego typu nie posiadają fizycznej klawiatury, użytkownik posługuje się klawiaturą wirtualną, dotykając ekran bezpośrednio, bez użycia rysika.
ja to refundowałem
xezon

Napisano: 18 cze 2014, 9:12

a czy dysk twardy mozna uznac do stypendium?
nowa15

Napisano: 18 cze 2014, 15:01

Ja otrzymałam z KO wyjśnienie, które oni otrzymali z Ministerstwa Edukacji Narodowej, że w ich opinii brak jest podstaw do odmowy rozliczania przez uczniów zakupionych tabletów jako wydatków poniesionych ze środków otrzymanych w ramach stypendium szkolnego ze względu między innymi przez wprowadzone programy " Cyfrowa szkoła czy e- podręcznik
achimki
Praktykant
Od: 16 kwie 2014, 13:40
Zajmuję się:

Napisano: 24 cze 2014, 12:33

do nowa 15. wszystko zależy co masz w regulaminie.
xezon

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x