czy też tak mało zarabiacie na ŚR i FA - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 28 sie 2015, 10:56

To nieźle, ja mam 2525 ze stażowym (7%) - miasto 25tys. Ale to jest patologia, bo mam stanowisko inspektora. W urzędzie miasta dwie ulice dalej pomoc biurowa ze średnim wykształceniem ma wyższą podstawę niż ja. W gopsie inne dwie ulice dalej referent ma wyższą podstawę niż ja, a inspektor ma więcej niż u nas kierownik sekcji SR.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 10:59

Iks pisze:To nieźle, ja mam 2525 ze stażowym (7%) - miasto 25tys. Ale to jest patologia, bo mam stanowisko inspektora. W urzędzie miasta dwie ulice dalej pomoc biurowa ze średnim wykształceniem ma wyższą podstawę niż ja. W gopsie inne dwie ulice dalej referent ma wyższą podstawę niż ja, a inspektor ma więcej niż u nas kierownik sekcji SR.
ja mam starszego referenta IKsik, i jak patrzę to sprzątaczka czy konserwator wodociągów zarabia więcej niż my, ja zaczynam myśleć nad swoim biznesem
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 28 sie 2015, 11:10

Wynagrodzenia większości pracowników 1800-1900 zł brutto plus wysługa, dwoje inspektorów ok. 2400 brutto plus wysługa, kierownik więcej. Gmina ok. 60 tyś. mieszkańców. Dwa razy do roku nagrody półroczne, które łącznie wynoszą około najniższego wynagrodzenia. W okresie wrzesień-listopad premie uznaniowe.
szarlej

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x