czy u wszystkich SI KDR nie działa?
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czy u wszystkich SI KDR nie działa?
jak w temacie, od wczoraj nie mogę nikomu wydać KDR. Loguję się do systemu kilka minut ale potem nic nie moge juz zrobić, tez tak macie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,ŚR,KDR
- Kontakt:
Re: czy u wszystkich SI KDR nie działa?
Mi nie działa. Mam mnóstwo wniosków do zrobienia, o odbiorze kart nie wspominając. No i jestem w czarnej...
- ubu
- Podinspektor
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Wczoraj tak miałem w 1 dzień wydawania kart :/, jak na razie jest ok u mniemkaz pisze:jak w temacie, od wczoraj nie mogę nikomu wydać KDR. Loguję się do systemu kilka minut ale potem nic nie moge juz zrobić, tez tak macie?
"To err is human, to forgive is divine"
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST i KDR
- Kontakt:
ja mam to samo, nie mogę się nawet zalogować, nie widzi w ogóle tej strony. Kiedyś przyszło pismo że się zmieni dostawca tej aplikacji, dlatego nie będą już wysyłać smsów o odbiorze kart. Więc może teraz jest już jakaś inna strona do logowania ???
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
nie ta sama i już mi też nie działa 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: kdr
- Kontakt:
"No i jestem w czarnej..."
P.S Wszyscy tam jesteśmy....
P.S Wszyscy tam jesteśmy....
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
kpina kpiną kpinę tu pogania 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: ST i KDR
- Kontakt:
Informacja dot. utrzymania dla SI KDR
Szanowni Państwo,
Uprzejmie informuję, że w dniu 31 marca 2019 r. wygaśnie umowa z obecnym wykonawcą systemu teleinformatycznego SI KDR, służącego do realizacji zadań gmin wynikających z ustawy z dnia 5 grudnia 2014 r. o Karcie Dużej Rodziny.
Powyższe wiąże się z okresowym brakiem możliwości skontaktowania z Helpdeskiem SI KDR. Błędy mniejszej wagi (nieuniemożliwiające pracę w systemie), czy zmiany serwisowe nie będą obsługiwane do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR. Błędy krytyczne będzie można zgłaszać do Pana Tadeusza Paprzyckiego (email: [email protected]). Jednocześnie uprzejmie informuję, że kontakt ten nie służy do konsultacji kwestii merytorycznych, czy obsługi systemu.
Ponadto informuję, że do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR, z systemu nie będą wysyłane informacje sms o możliwości zgłoszenia się po odbiór Karty tradycyjnej, w związku z czym konieczne będzie wybranie przez gminy w tym okresie innego sposobu informowania wnioskodawców.
Przewiduje się, że nowy wykonawca SI KDR zostanie wyłoniony w III kwartale bieżącego roku.
Pozdrawiam
Magdalena Skwarczyńska
Szanowni Państwo,
Uprzejmie informuję, że w dniu 31 marca 2019 r. wygaśnie umowa z obecnym wykonawcą systemu teleinformatycznego SI KDR, służącego do realizacji zadań gmin wynikających z ustawy z dnia 5 grudnia 2014 r. o Karcie Dużej Rodziny.
Powyższe wiąże się z okresowym brakiem możliwości skontaktowania z Helpdeskiem SI KDR. Błędy mniejszej wagi (nieuniemożliwiające pracę w systemie), czy zmiany serwisowe nie będą obsługiwane do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR. Błędy krytyczne będzie można zgłaszać do Pana Tadeusza Paprzyckiego (email: [email protected]). Jednocześnie uprzejmie informuję, że kontakt ten nie służy do konsultacji kwestii merytorycznych, czy obsługi systemu.
Ponadto informuję, że do czasu wyłonienia nowego wykonawcy SI KDR, z systemu nie będą wysyłane informacje sms o możliwości zgłoszenia się po odbiór Karty tradycyjnej, w związku z czym konieczne będzie wybranie przez gminy w tym okresie innego sposobu informowania wnioskodawców.
Przewiduje się, że nowy wykonawca SI KDR zostanie wyłoniony w III kwartale bieżącego roku.
Pozdrawiam
Magdalena Skwarczyńska
-
- Praktykant
- Zajmuję się: stypendia szkolne, DM, DE, KDR
- Kontakt:
u mnie cały czas bez komplikacji, jest ok:)
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
juz u mnie hula, mam nadzieje, że u każdego
Oprócz czy u wszystkich SI KDR nie działa? - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
zmiana miejsca zamieszkania jaka procedura
uzupełnienie rodziny a wnoszę o kartę dla nowego członka rod
Córka wnioskuje o karty dla rodziców
Zgon wnioskodawcy mającego przyznaną KDR!!!
Dodatkowa forma karty - koszty, kto we wniosku
czy można żądać zaświadczeń ze szkoły
śmierc rodzica - właściciela karty
Błędne imię wprowadzone do systemu.
Znowu problem z systemem SiKDR
zły adres e-mail błąd urzędnika, karta elektroniczna
Wniosek elektroniczny - błąd pomocy
Wnioesk na karte duzeż rodziny złożony elektornicznie
ograniczenie władzy rodzicielskiej a dorosłe dzieci
błąd w drugim imieniu na karcie pomóżcie proszę !
Brak numeru PESEL - dzieci dorosłe?????
O co chodzi z tym komunikatem?