czy wierzycie w prawdziwą miłość ?? ;) - HYdE PaRK

Strona 12 z 13    [ Posty: 124 ]

Napisano: 21 cze 2009, 23:10

lalalalalalalalalalala
~P

Napisano: 30 cze 2009, 14:04

o miłości - kwiecie rozkoszy rozpalony promykami słoneczka, błyszczący od ich blasku pragnienie duszy i ciała, zachwycam się Twym pięknem, Ty poruszasz wszystkie moje zmysły, jesteś niczym łyk wody dla strudzonego wędrowca, Twój bukiet upaja mnie, słyszę muzykę wydobywającą się z Twych płatków niczym symfonia dźwięków na leśnej polance, jesteś obłoczkiem na błękitnym niebie, na który moje serce patrzy z zachwytem
~buldog

Napisano: 01 lip 2009, 13:16

tak ale nie wszystkim jest ona dana
koniec tematu

Napisano: 30 lip 2009, 15:46

koniec miłości ?
~?

Napisano: 30 lip 2009, 22:58

Śmierć jest minimum. Minimum wszystkiego. Podczas tych godzin, gdy jesteś tak blisko drugiej osoby, z dwojga niemal stajecie się jednym... Minimum... Miłość jest śmiercią: śmiercią odrębności, śmiercią dystansu, śmiercią czasu. W trzymaniu się z dziewczyną za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja. Zapominasz, że są dwie, nie jedna.

— Jonathan Carroll
~?

Napisano: 30 lip 2009, 23:05

Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego.

Luís de Camões
~?

Napisano: 30 lip 2009, 23:07

Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość.

Paulo Coelho
~?

Napisano: 05 sie 2009, 15:32

jasne jest jakaś chetna , jestem nieźle wyposażony
~ja

Napisano: 17 sie 2009, 14:40

Wyznanie

Co trudno ukryć? Ogień, wierzę,
Bowiem za dnia go zdradzi dym,
A w nocy płomień, dzikie zwierzę.
Lecz trudno ukryć na równi z nim
Miłość. Najgłębiej choć ukryta,