opinia normalnych biednych ludzi(nie wliczając żuli i innych alkocholików) w polsce jest taka że pracownik socjalny jest jak ten pies ogrodnika-----ops da za mało żeby przeżyć a głównym zadaniem socjalnego jest doprowadzenie do tego żeby zabrać to co daje ops-----całe szczęście że nie ma faszyzmu w polsce bo co wtedy tacy ludzie by robili aż strach pomyśleć
nie wiem ja wy ja jestem zadowolona z udzielonej mi pomocy kokosów nie ma ale zawsze cos kapnie (matka niepełnosprawnego dziecka 1 rok i zdrowej córki) panie tez sa miłe
chcesz cos dostac od innych daj tez cos z siebie pozdrawiam
nie dotyczy moja wypowiedz wszystkich pracowników socjalnych bo są ludzie którzy naprawdę chcą pomóc dla biedoty ale to są wyjątki przeważnie socjalny charakteryzuje się arogancją i brakiem szacunku dla biednych ludzi-------czytaj gazety Kasia
ktos sie za duzo UWAGI naogladal, mysle,ze nie warto z tym kims dyskutowac, bo mysle, ze to jakis klient,ktory niczym sie w zyciu nie wykazal, abyc moze ten ZLY pracownik socjalny zaproponowal mu prace albo cos zaczal wymagac od niego...( a on pewnie pracuje na czarno i zarabia 3 razy tyle co my, ale \"MU SIE NALEZY \", bo przeciez zarejestrowany oficjalnie w PUP )...
jestem inwalidą w stopniu znacznym nigdy nie korzystałem na całe szczęście z ops -----no i potwierdzają się moje spostrzeżenia arogancja i jeszcze raz arogancja