CZYNSZ - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 05 sty 2016, 11:09

Prosze szybko o pomoc Jestem na dodatkach II miesiąc Przyniosła mi Pani wniosek o dodatek Administratorem jej mieszkania jest Adm.Parafii Ewangeliko Augsburskiej czynsz który wpisali jest większy gdy pomnoże metry tego mieszkania przez nasza gminna stawke Nie wiem ... pomózcie Mam wziąć pod uwagęten czynsz podany przez administarcje ewanegelicką Czy ten po przeliczeniu z naszych zasobów ??? Prosze bo mam malutko czasu ...bardzo prosze
PULARDA

Napisano: 05 sty 2016, 11:23

PROSZE !!!! :cry:
PULARDA

Napisano: 05 sty 2016, 11:34

KOCHANI PROSZE !!!!!!! baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo proszę ...
PULARDA

Napisano: 05 sty 2016, 11:49

NIKT NIE MA LITOŚCI W TYM NOWYM ROKU ?????? smutno mi Prosze odezwijcie się
PULARDA

Napisano: 05 sty 2016, 12:04

zapis o porównaniu czynszu do stawki gminnej polega na tym że przyjmujesz stawkę gminy wtedy gdy masz na wniosku czynsz od niej wyższy ..... jeśli wartość wpisana na wniosku jest mniejsza od gminnej to przyjmujesz to co jest na wniosku.......
i po co tyle szumu :lol:
małe ww
Podinspektor
Od: 11 kwie 2014, 9:44
Zajmuję się:

Napisano: 07 sty 2016, 8:17

dzieki male ww
PULARDA

Napisano: 07 sty 2016, 8:22

Czy kazdy czaynsz/nawet ten ze spoldzielni mieszkaniowych/ obniżamy do gminnego gdy jest wyzszy ?
PULARDA

Napisano: 07 sty 2016, 8:41

PROSZE ...dlaczego tu nikt -oprocz male ww- nie chce pomoc Jestem tu krotko , mam dodatki na moze rok ale musze dobrze robic Czy tak trudno napisac TAK/NIE Dodatki mi dolozyli mam jeszcze SW rodz i fundusz ..Wszedzie zmiany ...Prosze ulitujcie sie
PULARDA

Napisano: 07 sty 2016, 8:48

juz wszystko wiem
PULARDA

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x