dane statystyczne

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
sesese

dane statystyczne

Post autor: sesese »

Skąd bierzecie dane statystyczne nt. ilości dużych rodzin w Waszych gminach? Ja wyłuskałem z Pomostu, ale to tylko rodziny korzystające z pomocy społecznej. Poszedłem do USC, a tam kobitka powiedziała mi, że nie ma szans bo musiałaby mi "na pieszo" szukać rodzin, bo nie zrobi raportu ble, ble, ble... Po drugie ma dane osób zameldowanych, a jak wiemy, KDR dotyczy rodzin faktycznie zamieszkujących (niekoniecznie zameldowanych). I co teraz :shock:
mkaz
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: dane statystyczne

Post autor: mkaz »

nic, czekasz aż sami przyjdą. Nie każdy może chcieć mieć taką kartę
Mario12346

Post autor: Mario12346 »

Idź do świadczeń rodzinnych i niech Ci powiedzą ile mają takich rodzin i tyle...nikt nie prowadzi takich statystyk by wskazać ile jest rodzin z co najmniej trójką dzieci...
tra la la

Post autor: tra la la »

nie każdy może chcieć mieć taką kartę, jednak niektórzy chcą mieć wiedzę nt ilości rodzin wielodzietnych, dajmy na to na wypadek gdy "góra" wezwie do siebie i zechce posłuchać o tym od osoby, która zajmuje się KDR... A po co szefowi szefów taka wiedze, to już nie wnikam.
ODPOWIEDZ