decyzja!! - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 kwie 2015, 12:26

Witajcie. Jestem zielona w temacie, pracuje od miesiaca na funduszu alimentacyjnym i dostałam pocztą 2 decyzje z różnych gmin o zobowizaniach dłużnika do zwrotu kwoty, mój ośrodek widnieje jako: do wiadomości. Czy ja mam coś z tym zrobić??????? Błagam pomóżnie, bo poprzedni pracownik odszedł a ja nawet nie mam kogo zapytać
zielona w temacie

Napisano: 29 kwie 2015, 12:28

wpiąć w akta i pić kawę. Nie zapomnij o pączku
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 29 kwie 2015, 12:28

WKŁADASZ DO TECZKI I NIC Z TYM NIE ROBISZ.
Dorcia82
VIP
Od: 10 kwie 2014, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 30 kwie 2015, 12:37

zielona w temacie pisze:Witajcie. Jestem zielona w temacie, pracuje od miesiaca na funduszu alimentacyjnym i dostałam pocztą 2 decyzje z różnych gmin o zobowizaniach dłużnika do zwrotu kwoty, mój ośrodek widnieje jako: do wiadomości. Czy ja mam coś z tym zrobić??????? Błagam pomóżnie, bo poprzedni pracownik odszedł a ja nawet nie mam kogo zapytać
też jestem nowa i ja mam taka sytuację, że uchyliłam decyzję kobiecie, bo przekroczył jej dochod. ta decyzję wysłałam do komornika. a teraz muszę wystawić decyzję w sprawie zwrotu przez dłużnika... ktoś mi napisze krok po kroku jak to zrobić? bo nigdy tego nie robiłam pracuję w sygnity
Gościnnie

Napisano: 30 kwie 2015, 12:47

Pomoże ktoś? Pozwólcie pójść ze spokojną głową na ten "długi weekend" ;)
Gościnnie

Napisano: 30 kwie 2015, 12:50

decyzje wszystkie.- podświetlasz tą przyznającą - operacje - decyzja o zwrocie przez dłużnika i juu ;)
pres

Napisano: 30 kwie 2015, 13:21

Dziękuję! ;)
Gościnnie

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x