decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę de
decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę de
POMÓŻCIE- Czy decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę decyzję 28.02.2014r-czy należy tę decyzję zaksięgować jeszcze do starego roku 2013 - (chodzi o przypis należności) czy na bieżąco w 2014r ????
Re: decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy t
osobiście też wolałabym zaksięgować w 2014r-bo jak zaksięguję w 2013 to muszę zrobić korektę rb-27s i rb-n....
tylko boje się ,że \"ktoś\" mi zarzuci iż przychód powinien być wykazany w roku , której decyzja dotyczy , a termin bilansu do końca marca i niby można jeszcze zrobić doksięgowania ....co zrobić ???
tylko boje się ,że \"ktoś\" mi zarzuci iż przychód powinien być wykazany w roku , której decyzja dotyczy , a termin bilansu do końca marca i niby można jeszcze zrobić doksięgowania ....co zrobić ???
Re: decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy t
Zaksięguj w 2014. Ileż można się grzebać w starym roku . Pewnie już masz bilans zrobiony, zaczniesz poprawiać i od nowa dłubanina..
no właśnie.... dzięki takiej odpowiedzi oczekiwałam
)))

Ola rozumiem że są to decyzje ROPS-u. Ja robię przypis w momencie zapłaty.
Nie wiem czy to jest prawidłowo?????
Nie wiem czy to jest prawidłowo?????
NO FAKTYCZNIE POWINNO BYĆ W MOMENCIE OTRZYMANIA TAKIEJ DECYZJI-BO WTEDY MASZ PRZYPIS TAKIEJ NALEŻNOŚCI I WIESZ JAKA NALEŻNOŚĆ MA WPŁYNĄĆ NA KONTO BANKOWE OPS
))

Oprócz decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę de - Księgowość przeczytaj również:
odpis aktualizujący
podatek od ekwiwalentu za urlop
R-ki czy noty za pobyt w DPSie
dotacje na 2014
ksiegowe instytucji kultury
zajęcie komornicze
umowy dps
jaki & do wyłaty staży i jakie konto
ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
analityka do konta 800
księgowe
zfśs