decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę de

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~ola

decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę de

Post autor: ~ola »

POMÓŻCIE- Czy decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy tę decyzję 28.02.2014r-czy należy tę decyzję zaksięgować jeszcze do starego roku 2013 - (chodzi o przypis należności) czy na bieżąco w 2014r ????
~ola

Re: decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy t

osobiście też wolałabym zaksięgować w 2014r-bo jak zaksięguję w 2013 to muszę zrobić korektę rb-27s i rb-n....
tylko boje się ,że \"ktoś\" mi zarzuci iż przychód powinien być wykazany w roku , której decyzja dotyczy , a termin bilansu do końca marca i niby można jeszcze zrobić doksięgowania ....co zrobić ???
~AM

Re: decyzja o nienależnie pobranych świadczeniach za 2011r- wydane przez Marszałka województwa w dn.09.12.2013-my otrzymaliśmy t

Post autor: ~AM »

Zaksięguj w 2014. Ileż można się grzebać w starym roku . Pewnie już masz bilans zrobiony, zaczniesz poprawiać i od nowa dłubanina..
~Ulka

Post autor: ~Ulka »

Ola rozumiem że są to decyzje ROPS-u. Ja robię przypis w momencie zapłaty.
Nie wiem czy to jest prawidłowo?????
~ola

NO FAKTYCZNIE POWINNO BYĆ W MOMENCIE OTRZYMANIA TAKIEJ DECYZJI-BO WTEDY MASZ PRZYPIS TAKIEJ NALEŻNOŚCI I WIESZ JAKA NALEŻNOŚĆ MA WPŁYNĄĆ NA KONTO BANKOWE OPS :-)))
ODPOWIEDZ