Decyzja odmowna dla rodziny z Ukrainy - wniosek elektroniczny, proszę o podpowiedź
-
- Praktykant
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Decyzja odmowna dla rodziny z Ukrainy - wniosek elektroniczny, proszę o podpowiedź
Witam serdecznie. Wydałam decyzję odmowną dla całej rodziny z Ukrainy ze statusem UKR w peselu. Termin dopilnowany, zrobiłam zapoznanie z aktami sprawy oraz decyzję odmowną, którą wysłałam pocztą tradycyjną, została skutecznie odebrana. Mam tylko jeden problem, ponieważ był to wniosek złożony elektronicznie. Jednak strona była chętna do współpracy i dostarczyła dokumenty osobiście, na zapoznanie z aktami sprawy tez stawiła się bez problemu. Czy jest to dobrze? Czy jednak powinnam wszystko robić wyłącznie drogą elektroniczną? Czy można do wniosków elektronicznych wystawiać dokumenty papierowe i wysyłać papierowo ? Czy może powinno być jakieś oświadczenie że strona wyraża na to zgodę. Dziękuję za pomoc.
Oprócz Decyzja odmowna dla rodziny z Ukrainy - wniosek elektroniczny, proszę o podpowiedź - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
OBYWATEL UE
KDR dla obywateli Ukrainy
duplikaty kart
KDR dla dziecka z poprzedniego małżeństwa
Czy KDR Przysługuje i komu? Pomocy
Anonimizacja
dziwny wniosek, pomóżcie proszę...
czy należy się KDR dla dzieci?
Rodzina patchworkowa
Dziecko z orzeczeniem
Rodzina z Ukrainy przybyła w 2019/2022. Komu KDR?
KDR dla wójta gminy
Duplikat - Pomocy
przedłużenie ważnosci karty
Przedłużenie terminu ważności KDr
Pytanko