Decyzja styp
Decyzja styp
Witam, chciałbym poprosić drogich forumowiczów o przesłanie wzoru decyzji przyznającej stypendium szkolne. Do tej pory pisałem w decyzji zapis
... przyznaje w roku szkolnym .......... stypendium szkolne w formie świadczenia pieniężnego polegającego na refundacji poniesionych kosztów o charakteterze edukacyjnym...
Nie wiem czy to jest właściwy zapis i czy nie powinno się teraz zawrzeć w decyzji ...częściowe pokrycie kosztów udziału w zajęciach edukacyjnych tj. zakupu podręczników, przyborów szkolnych, odzieży i obuwia sportowego...
Ktoś rozwieje moje wątpliwości??
Pozdrawiam
... przyznaje w roku szkolnym .......... stypendium szkolne w formie świadczenia pieniężnego polegającego na refundacji poniesionych kosztów o charakteterze edukacyjnym...
Nie wiem czy to jest właściwy zapis i czy nie powinno się teraz zawrzeć w decyzji ...częściowe pokrycie kosztów udziału w zajęciach edukacyjnych tj. zakupu podręczników, przyborów szkolnych, odzieży i obuwia sportowego...
Ktoś rozwieje moje wątpliwości??
Pozdrawiam
Re: Decyzja styp
a czy ja też bym mogła prosić o wzór takiej decyzji?:)
[email protected]
[email protected]
to ja w takim razie również bym poprosiła o decyzję, tylko mi zależy na decyzji, w której odmawia się przyznania stypendium za wrzesień, a przyznaje się od października oraz wzór decyzji, w której jest przyznane stypendium już od września, ale z uwzględnieniem poprawek wynikających ze zmiany kryterium (tzn. jak wypisywać okresy kwot przyznanego stypendium). Będę wdzięczna za pomoc, mój mail: [email protected]
Jeśli to możliwe to również proszę o wzór omawianych decyzji [email protected]
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też bardzo proszę o wzór takiej decyzji
[email protected]

Oprócz Decyzja styp - Stypendia przeczytaj również:
Stypendia socjalne- przejście do OPS z Gminy
policealna szkoła-zaocznie