PIERWSZY DZWONEK

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
ODPOWIEDZ
stypendium 2015

PIERWSZY DZWONEK

Post autor: stypendium 2015 »

Mam pytanie odnośnie programu Pierwszy dzwonek czy ma ktoś już jakiś wzór decyzji do tego programu???
stypendium 2015

Re: PIERWSZY DZWONEK

Post autor: stypendium 2015 »

Czy korzystają z tego forum osoby zajmujące sie realizacją Pierwszego dzwonka?? bo mam jeszcze jedno pytanie co z osobami które nie rozliczą sie z faktur a w regulaminie mam zawarte, że to jest podstawą do otrzymania świadczenia, czy po prostu wydaje decyzje odmowną???
ggg

Post autor: ggg »

co to za program Pierwszy dzwonek?
KDR 2015

Post autor: KDR 2015 »

jest to program wsparcia na rok szkolny 2015/2016 dla uczniów z rodzin wielodzietnych posiadających trójkę lub więcej dzieci z województwa małopolskiego
KDR 2015

nikt na pewno nie zajmuje się tym programem?????
KDR 2015

Ponawiam pytanie czy jest ktoś z województwa małopolskiego kto realizuje program Pierwszy Dzwonek i posiada jakiś wzór decyzji do tego programu???Bardzo proszę o pomoc
xyz@

Post autor: xyz@ »

wygląda na to,że nie :(
zanim tu napisano,że to program dla województwa małopolskiego,to zrobiłam wywiad w swoim ops,czy wiedzą coś na ten temat
ODPOWIEDZ