ja nie należę do żadnej partii i zwracam uwagę na forum na to co uważam za potologie życia spolecznego - to jest moja osobista opinia do ktorej mam prawo tak jak wszyscy. A to że inni nie korzystaja z tego prawa czy po prostu nie wpadli na ten pomysł to tylko ich problem. Pracownik socjalny powinien być kreatywny i umiec wykorzystywać wszystkie dostępne narzędzia, aby zmieniac rzeczywistosc by ludziom żyło się lepiej. To, ze partia rządząca dyskryminuje notorycznie pewną grupe wyborców ubliżając publicznie jej liderowi uważasz za normalne? - bo ja nie! I nie mam zamiaru się temu przyglądać spokojnie czy to będzie PiS, CIS czy BIS zawsze jako pracownik socjalny z wykształcenia bedę stała po stronie slabszego i wytykała mocniejszemu jego podle zachowanie, niegodne reprezentanta mojego kraju. Mam nadzieje, że te slowa ostudzą zapedy niektorych, bo jak mniemam każdy sądzi po sobie i nie do każdego dociera, że są ludzie, ktorzy nie noszą w sercu nienawiści i zawzietości, ale maja swój rozum i potrafią nazwać rzeczy po imieniu NAWET GDY KRÓL JEST NAGI POTRAFIA TO POWIEDZIEĆ PROSTO Z MOSTU, A NIE UDAWAĆ ŻE NIE DOSTRZEGAJA JEGO NAGOŚCI - prawdziwa cnota krytyk się nie boi
i jeszcze jedno: człowiek mający władze, który znęca się nad słabszym jest po prostu podły, ma podły charakter i niczego dobrego nie można się po nim spodziewać. Kiedyś pewien wykładowca powiedział, że nie każdy może być szefem i nie każdy na niego się nadaje. I to jest chyba kwintesencja. Jeżeli zwykłym obywatelom funduje się taki teatr pełen niespełnionych obietnic, gróźb itp. chociaż żyjemy w wolnym kraju, gdzie każdy powinien mieć wpływ na to jak żyje - to o czym my mówimy? CZY KTOŚ MI JESZCZE CHCE WCISKAĆ, ŻE JA CZUJE NIENAWIŚĆ? Nie ja czuje złość na głupotę ludzką, na egoizm, na brak logicznego myślenia itp.,
2010-10-08 23:55
Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR
wysłane przez ~popieram dnia 2010-10-08 23:55:06
~popieram
Cytat z dzibar godz. 20:51
( a nienawiść to grzech ciemności )
o grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzech i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba ciebie, twoja prawda to nie moja prawda, a za wywyższanie się ocenianie innych jako niemoralnych, nieodpowiedzialnych, nie nadających się do zajmowanych stanowisk, wyszydzanie politykow, brak obiektywizmu, manipulacje itd nie jesteś lubiana ani tu, ani gdzie indziej i prędzej czy później poniesiesz (już ponosisz) konsekwencje, żal mi Ciebie, to smutne co tu wyczyniasz
to też jest tylko twoje zdanie do którego masz prawo, ja sie nie wywyższam tylko korzystam w sposob swiadomy ze swoich praw, a inni siedza cicho korzystajac z efektow mojej pracy i oczywiście nie ponosza żadnych konsekwencji - spytaj ich o sumienie. Jeżeli w dzisiejszych czasach wycieczka jest ważniejsza od czlowieka no to ja na to zgody nie daję. Niech Ci nie bedzie żal mnie, lituj się nad tymi, ktorzy o litosc prosza, bo ja litoscia gardzę
Jakie są te Twoje
\'efekty pracy\"? Zwolnienie?
Kto korzysta i z czego?
Nie chcesz żalu lecz współczucia? Chyba Cię uczyli, że właściwa pomoc to wywołanie zmiany w kliencie. Ty jesteś jak kobieta ze stali, nic nie dociera. Żal mi Ciebie i współczuję rodzinie