... grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzechy i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.. nic więcej ci nie pozostało - masz normalne kontakty przez komputer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo z ludźmi już nie umiesz normalnie rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dlaczego tak bardzo atakujecie Dzibar? Skoro nie ma racji, jest głupia, chora, nawiedzona itd. wystarczy ją zlekceważyć. Ale wy najwyraźniej uważacie, że jej nie można lekceważyć. Powody mogą być dwa. Dzibar pisze prawdę albo drugi jesteście osobami lub osobą, która/e zwyczajnie jej nienawidzą.
Jesteś zgrają szubraców i żałosnych tchórzy! Ja wiem kim jest Dzibar choć nigdy jej nie spotkałem. Znam jednak jej imię i nazwisko bo ona nie ukrywa swojej tożsamości. Natomiast wy padalce ukrywacie się za nic nie znaczącymi nicakmi i opluwacie ją nieustannie. Stosujecie wobec niej mobbing, urządzacie na nią nagonkę, zaszczuwacie ją. To asi podopieczni mają pecha, że mają takich pracowników socjalnych, jak wy.