DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR - HYdE PaRK

Strona 4 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 12 paź 2010, 13:36

... grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzechy i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~bo...

Napisano: 12 paź 2010, 16:42

mam prawo do swojej opinii i z niej korzystam
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 12 paź 2010, 16:53

Twoja opinia nie powinna nikogo obrażać, poniżać, wykluczać... to sa prawa empatii: powiedz tak, zeby nikogo n ie urazić
~Maria

Napisano: 12 paź 2010, 17:37

.. nic więcej ci nie pozostało - masz normalne kontakty przez komputer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo z ludźmi już nie umiesz normalnie rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~bo...

Napisano: 12 paź 2010, 17:47

Dlaczego tak bardzo atakujecie Dzibar? Skoro nie ma racji, jest głupia, chora, nawiedzona itd. wystarczy ją zlekceważyć. Ale wy najwyraźniej uważacie, że jej nie można lekceważyć. Powody mogą być dwa. Dzibar pisze prawdę albo drugi jesteście osobami lub osobą, która/e zwyczajnie jej nienawidzą.

Jesteś zgrają szubraców i żałosnych tchórzy! Ja wiem kim jest Dzibar choć nigdy jej nie spotkałem. Znam jednak jej imię i nazwisko bo ona nie ukrywa swojej tożsamości. Natomiast wy padalce ukrywacie się za nic nie znaczącymi nicakmi i opluwacie ją nieustannie. Stosujecie wobec niej mobbing, urządzacie na nią nagonkę, zaszczuwacie ją. To asi podopieczni mają pecha, że mają takich pracowników socjalnych, jak wy.
~punk

Napisano: 12 paź 2010, 21:51

Co za słownictwo?! Tragedia
~www

Napisano: 12 paź 2010, 23:04

a punk to pewnie twoje imię albo nazwisko?
~do ~punk

Napisano: 12 paź 2010, 23:38

A kim Ty jesteś oprócz tego, że znasz dzibar, chociaż jej nie znasz? Twoi podopieczni mają pecha, takie chamstwo wypowiedzi!
~do punk 2

Napisano: 13 paź 2010, 0:38

ole !!!!!!!!!!!!!!!!!
~ole

Napisano: 15 paź 2010, 11:19

Moje chamstwo to mały pikuś wobec to co ty robisz!
~punk

Strona 4 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x