wg mnie to nie PO idzie środkiem bowiem reprezentuje jak do tej pory iteresy tych Polaków, ktorym i tak żyje sie całkiem nieżle; a wiec nauczycieli, lekarzy, sędziów, prawników, kuratorów itp. To ich głosy wymuszajace reakcje sa slyszane przez rząd. Reszta obywateli jest tłamszona ( brak informacji, zastraszanie, niezgodne z prawem lub dzialania na granicach prawa), utrzymywana w niewiedzy, manipulowana. To, ze PO chce byc srodkiem to pobożne życzenie, bo nawet w swoich atakach przekracza wszelkie granice.
Co ty bredzisz dzibar? Podaj przykłady na brak informacji, zastraszanie, manipulowanie ludzi innych niż np nauczyciele i lekarze! Podaj przykład ataku przekraczającego wszelkie granice!!
Z całą pewnością jesteś jedną z tych, którzy klaskali i cieszyli się, że samolot do Smoleńska miał problemy!! Draństwo i ZERO chrześcijaństwa!!
2010-10-09 15:01 Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR
wysłane przez ~GRZESZYSZ DIBAR dnia 2010-10-09 15:01:09
~GRZESZYSZ DIBAR
2010-10-08 23:55
Re: DEZINFORMACJA i DEZINFORMATOR
wysłane przez ~popieram dnia 2010-10-08 23:55:06
~popieram
Cytat z dzibar godz. 20:51
( a nienawiść to grzech ciemności )
o grzeszysz dzibar , bardzo grzeszysz wszystkimi swoimi wklejkami,opiniami, komentarzami - czas do spowiedzi, szczerego żalu za te wszystkie grzech i prosić o grzechów odpuszczenie i pokutę do odprawienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-n ... omosc.html
Julka tak może pomyśleć tylko zły człowiek, podawaj fakty( ja to cały czas robie), a nie atakuj ludzi wmawiajac im twoje chore urojenia ( bo podobno każdy sądzi po sobie - więc sie zastanow skad ci to przyszło do głowy - podswiadomosc nie da się oszukać)
I nie sposób mówić, że się jest katolikiem to trzeba swoim życiem udawadniać - w moim przekonaniu pan Wałęsa daleki jest od tego
to jest demokratyczny kraj, kraj w którym oprócz rydzyków, są też kurki, prawdziwki i szatany. I jeżeli potrafi się odróżnić dobro od zła, a to zapewnia nam krzyż to nie ma takiej możliwości, aby świadomie zatruć się grzybami i zjeść szatana. Panu Wałęsie rydzyki nie zaszkodzą - chyba, ze się przeje ( a to grzech nieumiarkowania wiec będzie chorował i jeszcze będzie się musiał z tego spowiadać)
język miłości i demokracji, przywłaszczanie sobie całej chwały.
Czy nawet przez moment nie pomyśleli, ze oprócz generała są jeszcze inni żołnierze, którym również należy się szacunek. Po co te obelgi. Jak można tylko: ja, ja, ja - z całym szacunkiem, ale nie jest pan Wałęsa Bogiem, jest symbolem Solidarności, ale bez innych bylby nikim i to trzeba rownież uwaglednić, a nie oczerniac ludzi i szkalować bo w moich oczach tylko traci i pan Wajda i pan Wałęsa