DIAGNOZA
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: DIAGNOZA
a ja współczuję Twojemu dyrektorowi ciebie
Założę się, że jesteś \"bardzo lubiany\" i \"pomocny\" dla innych w pracy.
Założę się, że jesteś \"bardzo lubiany\" i \"pomocny\" dla innych w pracy.
Panzer u mnie jest pewien wzór więc go ludziom wysłałem. Czy go przerobią, dostosują na ślepo to ich sprawa. W życiu kierowałem się zasadą nie wyważania otwartych drzwi. Zatem jak mam coś czym moge się podzielić z innymi to fajnie. Pozdrawiam.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no i super
Takich ludzi trzeba.

do hzt
cudowny z ciebie wychowawca, pedagog...współczuję też dzieciom...jestem lubiany i pomocny, ale nie odwalam za kogoś pracy, pozdrawiam wszystkich!
cudowny z ciebie wychowawca, pedagog...współczuję też dzieciom...jestem lubiany i pomocny, ale nie odwalam za kogoś pracy, pozdrawiam wszystkich!
hahahahah Już Kopernik wiedział, że \"gorszy pieniądz wypiera lepszy\" więc: \"Stanisław nie pier... tylko dawaj diagnozę!\"
Młodzi dopiero się uczą, więc się nie wymądrzaj, a zarobki chcieli by mieć takie same jak Ty, bo potrzeby mają podobne, albo nawet większe

brawo dla etetysty !!!
a do tego wielkiego pedagoga niejakiego stanisława czy jakoś tak - to masz szczęście że to wirtualny świat bo w realu byłbyś biedny no i nie szata zdobi frajera!
a do tego wielkiego pedagoga niejakiego stanisława czy jakoś tak - to masz szczęście że to wirtualny świat bo w realu byłbyś biedny no i nie szata zdobi frajera!
No widzisz Etatysto jak to róznie bywa ze zrozumieniem tekstu. Co innego zamierzamy przekazać a co innego ludzie odczytują. A swoją drogą to z jakich powodów tak sarkastycznie do życia zawodowego podchodzisz? Zupełnie za poważnie. Nasz UW opracował pewien wzór dokumentacji. Został on przedstawiony placówkom i zaproponowany do wykorzystania. Przyjęliśmy te dokumenty. Jak ktoś ma ochotę to sobie je modyfikuje w zależności od potrzeb. Zawsze uważałem, że standaryzacja jest ok. Z praktycznego punktu widzenia ułatwia to prowadzenie dokumentacji oraz jej sprawdzanie. Łatwiej też pracuje się UW, nikt nie czepai się, że jedni mają tak a inni inaczej. Pozdrawiam.
Oprócz DIAGNOZA - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
karta pobytu
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!
Renta wychowanka