DIAGNOZA

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~etatysta

Re: DIAGNOZA

Post autor: ~etatysta »

Nie mam nic przeciwko udostępnianiu wzorów dokumentacji. Bawi mnie tylko forma w jaki się to odbywa tj. jeden pisze że da, a reszta pisze że chce :) No cóż, w końcu nie każdy ma coś, czym można się pochwalić ;)
Co do rozumienia tekstu to zakładałem, że każda osoba z IQ powyżej 80 powinna właściwie odebrać mój wpis, a absolwenci studiów tym bardziej nie powinni mieć z tym problemu ;)

\"brawo dla etetysty !!!\"
Cieszę się że hzt ze mną się zgadza ;)
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Witam i przepraszam, że pytam. A co to jest to IQ i co ma wspólnego z ukończeniem studiów? Pozdrawiam.
~etatysta

https://pl.wikipedia.org/wiki/Iloraz_inteligencji
Z ukończeniem studiów ma to tyle wspólnego, że na studiach czasem przydaje się m.in. myślenie abstrakcyjne oraz inteligencja werbalna. Ale może masz rację. Może faktycznie nie ma to wiele wspólnego z ukończeniem studiów. ;)
Pozdrawiam
~Marcin

Etatysto dzięki serdeczne. Czasami jak człowiek ma psi dzień to mu wejście na forum humor poprawi. Pozdrawiam
~hzt

Post autor: ~hzt »

dwa pedały się zebrały i tak się smyrają ćwoki.
~Marcin

Tak hzt rozszyfrowałeś mnie i dzięki Tobie dowiedziałem się prawdy o mojej osobie. Lubię tego typu wpisy. Sól naszej ziemi aktywna jak nigdy. Etatysta kiedy randeczka?
~Fasolka

Post autor: ~Fasolka »

hzt to typowy przykład człowieka o rozdwojonej jaźni- raz kogoś szanuje , drugi raz te osobę obraza.ps.chyba ktoś pomylił portale.
~Marcin

Bardzo ładnie Etatysto. Jednak chchiałbym wiedzieć gdzie i kiedy?
~etatysta

Ten link to dla hzt :)
Nie wiem czy te \"dwa pedały\" to ja i Stanisław czy ja i Ty ;) Poczekam aż hzt wyjaśni sprawę, bo na razie nie wiem z kim mam się umawiać ;)
ODPOWIEDZ