DIAGNOZA
Re: DIAGNOZA
Jeśli ktoś ma chwilę wolnego, czy Ja również mogłabym prosić o wzór diagnozy?Co kilka głów to nie jedna
Z góry dziękuję za pomoc. ([email protected])

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam, bardzo proszę o wzór diagnozy, jaki sobie stworzyliście. Ciekawa jestem czy ujęłam wszystkie obszary czy też coś mi umknęło.
[email protected]
[email protected]
a jeśli pracownik placówki, konkretnie pedagog leczy się psychiatrycznie,to znaczy, że jest chory psychicznie?Przecież takiż osobnik jest niebezpieczny dla wychowanków, miewa humory i inne dziwne stany.Chętnie diagnozujemy dzieci, a nie dbamy o to, kto z nimi pracuje.
na miejscu pedagoga zmieniłbym pracę, bo to pewnie dzieci go denerwują w pracy, a zdrowie najwaźniejsze
witam czy u Was w placówkach diagnozę opracowują tylko psycholog i/lub pedagog?
ok, nikt nic nie pisze to może zapytam inaczej: jak rozumiecie pkt. dot analizy relacji dziecka z jego najbliższym otoczeniem oraz osobami ważnymi dla dziecka? I czy analize przyczyn kryzysu w rodzinie oraz wpływu tego kryzysu na rozwój dziecka opracowuje pracownik socjalny czy/i wychowawca lub pedagog, psycholog..? Wspólnie czy odzielnie każdy robi swoją \"działkę\"? Pozdrawiam
Oprócz DIAGNOZA - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
karta pobytu
Zaproszenie
prowadzenie warsztatów w placówce
Centrum Obsługi Placówek
zarobki wychowawcy wg.nowej ustawy
koordynator wychowawca
zróbmy coś ,bo bedzie jeszcze gorzej
zarobki prowadzących rodzinne domy dziecka
Tryb zniesienia Karty Nauczyciela
przeniesienie dziecka do placówki innego typu
znowu podwyżki!
Renta wychowanka