DIAGNOZA

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Scholastyka1

Re: DIAGNOZA

Post autor: ~Scholastyka1 »

Jeśli ktoś ma chwilę wolnego, czy Ja również mogłabym prosić o wzór diagnozy?Co kilka głów to nie jedna :) Z góry dziękuję za pomoc. ([email protected])
aagosia
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: aagosia »

Witam, bardzo proszę o wzór diagnozy, jaki sobie stworzyliście. Ciekawa jestem czy ujęłam wszystkie obszary czy też coś mi umknęło.
[email protected]
~Ania

Post autor: ~Ania »

Szukam wzoru diagnozy, karty badań i obserwacji.
Bardzo proszę o pomoc:)
[email protected]
~hana

Post autor: ~hana »

Dzień dobry. Bardzo proszę o wzór diagnozy. Zgóry dziękuję
~greta

Post autor: ~greta »

Witam, ja również bardzo proszę o wzór diagnozy.
dziękuje z gory
[email protected]
~WAŻNIAKK

Post autor: ~WAŻNIAKK »

a jeśli pracownik placówki, konkretnie pedagog leczy się psychiatrycznie,to znaczy, że jest chory psychicznie?Przecież takiż osobnik jest niebezpieczny dla wychowanków, miewa humory i inne dziwne stany.Chętnie diagnozujemy dzieci, a nie dbamy o to, kto z nimi pracuje.
~Marek

Post autor: ~Marek »

na miejscu pedagoga zmieniłbym pracę, bo to pewnie dzieci go denerwują w pracy, a zdrowie najwaźniejsze
~Justa

Post autor: ~Justa »

bardzo proszę o przesłanie wzoru diagnozy [email protected]
~mucha

Post autor: ~mucha »

witam czy u Was w placówkach diagnozę opracowują tylko psycholog i/lub pedagog?
~mucha

Post autor: ~mucha »

ok, nikt nic nie pisze to może zapytam inaczej: jak rozumiecie pkt. dot analizy relacji dziecka z jego najbliższym otoczeniem oraz osobami ważnymi dla dziecka? I czy analize przyczyn kryzysu w rodzinie oraz wpływu tego kryzysu na rozwój dziecka opracowuje pracownik socjalny czy/i wychowawca lub pedagog, psycholog..? Wspólnie czy odzielnie każdy robi swoją \"działkę\"? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ