Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego? - HYdE PaRK

Strona 2 z 11    [ Posty: 104 ]

Napisano: 23 paź 2013, 11:43

Betonowemu zabetonowało mózg albo rżnie głupa. Kto tutaj usprawiedliwia atak na Wojewódzkiego? Z tego co czytam, to co najwyżej wskazuje się źródło nienawiści, którego właśnie jest postępowanie m.in. Wojewódzkiego. Piszesz o odpowiedzialności za słowa. A co z odpowiedzialnością Wojewódzkiego?
Uważasz, że Wojewódzki ma prawo czy Nergal mają prawo siać nienawiść?
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Napisano: 23 paź 2013, 11:45

Aniu, daj spokój. Betonowemu puściły nerwy na samą myśl, że ktoś mógłby sprawdzić z kim o czym rozmawiał tego dnia Wojewódzki. A przecież w takiej sytuacji to powinien być standard.
~ops

Napisano: 23 paź 2013, 12:02

Jakie sianie nienawiści ? Denerwuje mnie to nie oglądam. Masochiści jesteście, czy co, że lubicie jak wam piana po twarzy cieknie? Jak typ nie jest wart uwagi, to przechodzi się obok i omija - zde.c.h.nie z braku uwagi.

Jednak widocznie jest wart uwagi skoro tak wielu dostaje na jego widok białej gorączki i jeszcze łosie do studia tego typa przychodzą. Widocznie ma jakiś przekaz, który boli.
~betonowy

Napisano: 23 paź 2013, 12:24

No wiesz betonowy, gdy przemawiał Hitler wielu wyłączało radio ale to nic nie pomogło.

Albo będziemy domagali się wolności od nienawiści w przestrzeni medialnej od wszystkich i tępili nienawiść niezależnie od tego, kto jest jej autorem albo będziemy zbierać takie owoce.

Lewactwo uważa, że ma prawo do siania nienawiści. Zawsze znajdują jakieś \"ale\". \"bo\" i zrzynają niewiniątka. Ale każda nienawiść skutkuje kiedyś reakcją. Więc pora się opamiętać i naprawdę zwalczać mowę nienawiści zamiast wykorzystywać to jedynie do zwalczania opozycji.
~zbyszek

Napisano: 23 paź 2013, 12:37

Jak widzicie, poprosiłem autora tego topiku i jego klakierów o dowody na potwierdzenie ich pomówienia, że ktoś cieszy się z tego, że Wojewódzkiego oblano jakąś cieczą.

Zamiast dowodów pojawiły się wpisy pełne agresji i wyzwisk. Oto cała prawda o takich ludziach, którzy dziwią się, że są nie lubiani!
~luk

Napisano: 23 paź 2013, 12:40

Ja myślę, że polano go ściekami z ubikacji, nie kwasem. Musiał się najpierw umyć, żeby potem poskarżyć.
~betonowy

Napisano: 23 paź 2013, 12:46

betonowy to musi być strasznie nieszczęśiwy człowiek bo tyle jadu i nienawiści produkuje, wszyscy są źli a nie przepraszam naziści są OK hehe
~ccccccccc

Napisano: 23 paź 2013, 12:56

Wkleję jedną z wypowiedzi:

\"Zdaniem Karoliny Korwin-Piotrowskiej, atak na dziennikarza to \"atak na wolność słowa i poglądów\". \"Wstyd, koszmar, zażenowanie. Brak słów i coś trudnego do ogarnięcia. Atak na dziennikarza jest atakiem na wolność słowa i poglądów. Na to, o co walczono i o czym marzono przez tyle lat... A co trzeci Polak, według sondaży, chce głosować na PiS. Pogratulować. Ładnie się bawią. Bardzo ładnie\" - oceniła Korwin-Piotrowska na swoim oficjalnym profilu na Facebooku.\"

Pamiętacie atak Niesiołowskiego na dziennikarkę Ewę Stankiewicz? Wtedy te wszystkie autorytety zgodnym chórem twierdziły, że prawicowa dziennikarka zasłużyła sobie na to.

No to mamy owoce przyzwolenia na atakowanie dziennikarzy i bezkarność agresiorów. Jeśli można zaatakować kobietę dziennikarkę i jeszcze słyszy się, że ta wstrętna pisówa zasłużyła sobie na to to czemu się dziwicie, że mamy kolejny atak.

Jak widać ataki na prawicowych dziennikarzy nie rodzą żadnego sprzeciwu lewactwa a klangor podnoszą tylko wtedy, gdy komuś z nich ktoś zrobi kuku. Cynizm i arogancja bez granic.

Ja naprawdę nie wiem, czy mam współczuć Wojewódzkiemu, czy przyjąć argumentację ze zdarzenia ze Stankiewicz i uznać za tamtymi autorytetami, że Kubuś zasłużył sobie?
~bardzo krótka pamięć

Napisano: 23 paź 2013, 12:59

No właśnie, gdzie było oburzenie pani Korwin-Piotrowskiej, gdy Niesiołowski zaatakował panią Stankiewicz? Co za plugawa dwulicowość.
~ola

Napisano: 23 paź 2013, 13:01

Ja też jestem zdania, że wiele komentarzy internautów, to pokłosie przyzwolenia na atak fizyczny i słowny Niesiołowskiego na Ewę Stankiewicz. I naprawdę nie ma się czemu dziwić.
~tomek

Strona 2 z 11    [ Posty: 104 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x