do Admina - O serwisie OPS.pl

Strona 2 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 08 kwie 2011, 15:49

Pytajniku, moja wiedza na temat administrowania takim forum = 0, a z reguły nie pcham się tam, gdzie nie mam nic do powiedzenia. A chodziło mi o to, że szczególnie dla młodych pracowników niektóre wypowiedzi mogą być mylące, bo udzielają ich nasi podopieczni, jak wynika z ich stylu i fachowości. Ponadto, jak każda profesja, mamy swoje specyficzne ułomności, niedoskonałości i tajemnice, po co wszyscy mają o tym wiedzieć. I jeszcze raz podkreślam, pomoc i wymiana doświadczeń, o to mi chodziło, a nie o wzajemną adorację czy wywyzszanie się. Rzeczywiście, mamy ku temu powody !!!!!!
~Anka

Napisano: 08 kwie 2011, 17:50

a teraz trochę prawdy - gdyby nie to forum pracownicy mojego OPS (ŚR) robiliby ze mnie idi..otę nadal...teraz się nie daję...dzięki, że jest to forum dostępne, podszkoliłem się i wiem, że mam rację!!!jestem i tak do tyłu spore pieniądze, bo paniusia była ,delikatnie mówiąc, mało kompetentna!!!
~belzebub

Napisano: 08 kwie 2011, 19:37

Popieram wniosek o zamknięcie dostępu do forum dla przypadkowych osób i utworzenie niezależnego, wymagającego rejesatracji działu dla kadry OPS. Skoro inne grupy zawodowe integrują się w sieci i zabezpieczają tym samym swoje tajemnice branżowe, nie widzę powodów dla których pracownicy socjalni, nie powinni komunikować się i wymieniać opinii w ten sam sposób. Dzięki temu zagwarantujemy wysoki poziom merytoryczny i kulturalny dyskusji i unikniemy przekształcania tego forum w kolejny spektakl pt. \"Gdzie była Łopieka Społeczna\".
~Bartek

Napisano: 08 kwie 2011, 19:54

Jakie tajemnice zawodowe? Nikt tu nazwisk nie wymienia, a prawo pomocowe jest dostępne dla wszystkich, różne są tylko interpretacje ;). Przecież jak ktoś bzdury wypisuje, to natychmiast tu dostaje baty bez ogródek, nieżaleznie czy pracownik socjalny czy klient. Nie piszmy bzdur i nie róbmy błędów ortograficznych, to od razu poziom się podniesie :)
~Z.

Napisano: 08 kwie 2011, 20:40

Popieram aby forum było dostępne tylko dla prac.socjalnych.
~kej

Napisano: 08 kwie 2011, 21:51

admin może zrobić chyba \"tylko dla pracowników socjalnych\", taką zakładkę, jak te wyżej na niebiesko. Dla mnie wstęp wzbroniony :)
~Z.

Napisano: 08 kwie 2011, 22:07

A KTO SPRAWDZI CZY NA UPRAWNIENIA ZGODNE Z USTAWĄ O POMOCY SPOŁECZNEJ - TRZEBA KONIECZNIE JESZCZE FILTR ZAŁOŻYĆ <A KAŻDEMU USTAWOWEMU SOCJALNEMU STEMPELEK NA ŁEB PRZYŁOŻYĆ>
~NO TO MOŻE JESZCZE ...

Napisano: 08 kwie 2011, 22:14

No właśnie! Ja mam uprawnienia zgodnie z Ustawą, ale nie praktykuję, to co ze mną?
~Z.

Napisano: 08 kwie 2011, 22:18

TO NIE DLA CIEBIE TO FORUM - SIĘ ROZUMIE SAMO PRZEZ SIĘ - NO CHYBA ŻE STEMPELEK MASZ TO TAK
~NO TO MOŻE JESZCZE ...

Napisano: 08 kwie 2011, 22:37

stempelki to macie obydwaj ;))
~lotsy

Strona 2 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x