do Admina - O serwisie OPS.pl

Strona 6 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 09 kwie 2011, 0:33

Bartek, ok. Może masz ciężko, może tak to widzisz. Tak serio - co Ci da ologowanie forum? Przecież przy takich problemach ciężkiego kalibru nie ma znaczenia to forum, tu trzeba odpowiedniej konsultacji, a nie gaworzenia. Póki co, wirtualnie takich trudnych spraw się nie załatwi.
~niebieski stempelek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:34

SS - razi Cię nazywanie rzeczy po imieniu? Gdybyś widział niektórych moich \"podopiecznych\" z trudem zakwalifikowałbyś ich do gatunku homo sapiens. Raczej australopiteki... albo homo erectus (erectus ważny walor w rodzinach wielodzietnych) ;))
No to jeszcze może - ciepło, ciepło... :)
~Bartek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:35

na Bartek wyobraźnię - się chyba szaleju najadł albo i co innego?
~ale

Napisano: 09 kwie 2011, 0:37

rzeczywiście warto byłoby poznać twoje IP, to co piszesz jest obrzydliwe i kwalifikuje się pod KK
~szwadrony śmierci

Napisano: 09 kwie 2011, 0:39

dajcie spokój Bartkowi - sami macie wyobraźnię (albo nie widzieliście prawdziwych australopiteków)
~niebieski stempelek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:41

Szwadrony - a już brałem Cię za bratnią duszę, i chciałem zrekrutować do bojówki antybeneficjenckiej... :) Ale nie podszywam się, celem złośliwego dokuczenia - ART 107 KODEKSU WYKROCZEŃ
~Bartek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:44

jesteś malutkim człowieczkiem i pomyliłeś zawód, jesteś żałosny
~szwadrony śmierci

Napisano: 09 kwie 2011, 0:46

łeeee, znowu malkontent :((( te szwadrony jakieś żałosne
~niebieski stempelek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:48

Oj szwadrony nieładnie tak personalnie kanalizować agresję... Zwłaszcza że oponent może okazać się DUŻYM FACETEM o nieustalonej profesji... A gdybym był młotkowym - w fabryce z młotkiem szalał?
Ale nie jestem - nie polecam jednak wizyty w moim AŚ... :)
~Bartek

Napisano: 09 kwie 2011, 0:49

Boliwia przecież
~szwadrony śmierci

Strona 6 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x