do Admina - O serwisie OPS.pl

Strona 9 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 09 kwie 2011, 1:25

Fiu, fiu ale agresja w tych szwadronach śmierci buzuje. Bartek robi sobie inteligentne jaja, co pozytywnie wyróżnia go wśród ponuraków nawiedzających to forum a zamiast uznania spotyka niewybredne szykany. W takiej sytuacji naprawdę powinno się ologować ten portal. I wysiudać nawiedzonych z czerwonym stempelkiem ODRZUCONY na zmarszczonych od słusznego gniewu czołach...
~Sławek

Napisano: 09 kwie 2011, 1:32

~Sławek, przykro mi, ale emocje wzięły górę. Idę o zakład, że Bartek nie robi sobie jaj, po prostu jest facetem (tfu! jakim facetem!) z małym.... :))) Coraz więcej takich wybrakowanych
~szwadrony śmierci

Napisano: 09 kwie 2011, 1:34

jakim facetem???:) nie przesadzaj...:)
~Kama

Napisano: 09 kwie 2011, 1:36

i wszystko kobitki sprowadziły do małego - świat na d u p i e się zaczyna i na d u p i e się kończy!
~no taa.............

Napisano: 09 kwie 2011, 1:46

czas na mnie!
~wibratorek

Napisano: 09 kwie 2011, 1:49

napisała zona Bartusia :)))
~szwadrony śmierci

Napisano: 09 kwie 2011, 2:09

jak brak argumentów to pozostaje argument \"małego\" a ~szwadronom śmierci pozostała tylko palcówka na klawiaturze!
~no taa.............

Napisano: 09 kwie 2011, 2:10

i takie to są owoce preferowanej na dziale \"pomoc społeczna\" niczym nieograniczonej swobody wypowiedzi (raczej bluzgania błotem) - zwyczajnie szkoda czasu, nawet tylko po to, żeby tylko tu zaglądać ............

- gratulacje dla redakcji (czy na pewno o to Wam chodziło?)
~lotsy

Napisano: 09 kwie 2011, 2:28

~lotsy,
mimo wszysto dyskusja była pouczająca, zauważyłeś jakie poglądy mają ludzie, którzy nie pracują w pomocy? Bardzo potrzebny jest PR! Zauważ też, jak bardzo zawód zmienia podejscie do ludzi, w tym przypadku jakiegoś klawisza. Ale i pracownicy pomocy nie są wolni od uprzedzeń.
~Z.

Napisano: 09 kwie 2011, 2:40

do ~no taa.............
o mnie się nie martw ;) a na tym poziomie dyskusji wystarczyło
~szwadrony śmierci

Strona 9 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x