Wróciłem!

Ale tylko na moment, bo spodziewam się wizyty szwadronów śmierci, które w trosce o moją męskość postanowiły udzielić mi paru lekcji swej rozbuchanej kobiecości.
Niebieski Stempelku - sam widzisz do czego prowadzi wolność i swoboda wypowiedzi - trudno o lepszy argument w dyskusji o obowiązku rejestracyjnym na forum niż bluzgi \"wyp...\"
Jeśli chodzi o sympatię do mojej żony, to ją podzielam, niestety moja zwyrodniała wyobraźnia nie dopuszcza opcji swingowania, więc póki co, musisz spauzować. No chyba że Twoje walory zawodowe przekonają mnie do tej opcji...
Sławek - Szacunek ziomalu! Od pierwszego akapitu widać, żeś swój człek i niejedno widziałeś, co korzystnie odróżnia Cię od hiperaktywnych na forum teoretyków pracy socjalnej... Resocjalizacja jednak działa, jeśli zgrabnie włączysz w jej tok zimne natryski i rehabilitację tonfą...
Z - określenie klawisz ma pejoratywne zabarwienie - gdybym nie wiedział że jesteś prawym pracownikiem socjalnym, pomyślałbym że mnie etykietujesz a to niegodne...
Czytelniku - Tak, tak - tylko bezrobotni nie popadają w megalomanię... Zapewne od lat prowadzisz drogi czytelniku zwycięską walkę o zachowanie skromnej, pokornej postawy a łatka roszczeniowego jaką zapewne przykleili Ci pracownicy z zaprzyjaźnionego OPS tylko umacnia Cię w postanowieniu dalszego nieróbstwa. Wszystko dla chwalebnej modestii!