do Admina - O serwisie OPS.pl

Strona 10 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 09 kwie 2011, 17:47

a wy co myślicie że wybrańcami boga jesteście wykonując ten zawód - bez przesady taki sam jak tysiące innych a czytając ilość zadawanych pytań to bardzo niedouczeni jesteście a jedyne co umiecie to mieć BARDZO WYGÓROWANE ZDANIE O SOBIE I SWOIM ZAWODZIE- do nauki i do roboty a nie popadać w samouwielbienie
~czytelnik

Napisano: 09 kwie 2011, 21:44

jest Bartek?
~gdzie...

Napisano: 09 kwie 2011, 22:39

I właśnie dla takich \"czytelników\" pożal się boże powinny być wprowadzone ograniczenia w dostępie do forum pracowników socjalnych. Mam przesyt klienckich mądrości w pracy i z ulgą przyjmę obowiązek logowania na tym portalu. Skoro inne profesje mogą posiadać hermetyczne portale, również my powinniśmy mieć szansę na nieskrępowaną wymianę opinii - także błędnych lub kontrowersyjnych.

Z- Nie zauważyłem w wypowiedziach Bartka niczego szczególnie bulwersującego - zwłaszcza dla kogoś, kto zna realia PRAWDZIWEJ PATOLOGII i PRAWDZIWEGO REJONU zamieszkany przez ekstremalnie zdegenerowany element - usunięty poza nawias społeczeństwa nie bez przyczyny. Dla kogoś, kto na codzień obsługuje przeciętnych Kowalskich w trudnej sytuacji życiowej trudno nawet ogarnąć beznadzieję i jałowość wysiłków oraz zagrożenia na jakie narażeni są niektórzy pracownicy. Australopitek? Dla gwałcicieli i zabójców własnych dzieci to komplement, bo jak dla mnie tacy ludzie nie kwalifikują się wcale do łańcucha ewolucyjnego! A w resocjalizację nie wierzę!
~Sławek

Napisano: 09 kwie 2011, 23:06

i swoim wpisem potwierdziłeś MEGALOMANIĘ jednego z tysięcy zawodów,
~czytelnik

Napisano: 09 kwie 2011, 23:24

~Sławek
Ja zauważyłem, że tak Bartek jak i Ty, nie wyszliście z fazy adolescencji. I dłużej nie będę dyskutował ze smarkaczami!
~Z.

Napisano: 09 kwie 2011, 23:58

Wróciłem! :) Ale tylko na moment, bo spodziewam się wizyty szwadronów śmierci, które w trosce o moją męskość postanowiły udzielić mi paru lekcji swej rozbuchanej kobiecości. :)

Niebieski Stempelku - sam widzisz do czego prowadzi wolność i swoboda wypowiedzi - trudno o lepszy argument w dyskusji o obowiązku rejestracyjnym na forum niż bluzgi \"wyp...\" :(

Jeśli chodzi o sympatię do mojej żony, to ją podzielam, niestety moja zwyrodniała wyobraźnia nie dopuszcza opcji swingowania, więc póki co, musisz spauzować. No chyba że Twoje walory zawodowe przekonają mnie do tej opcji... ;)

Sławek - Szacunek ziomalu! Od pierwszego akapitu widać, żeś swój człek i niejedno widziałeś, co korzystnie odróżnia Cię od hiperaktywnych na forum teoretyków pracy socjalnej... Resocjalizacja jednak działa, jeśli zgrabnie włączysz w jej tok zimne natryski i rehabilitację tonfą... ;)

Z - określenie klawisz ma pejoratywne zabarwienie - gdybym nie wiedział że jesteś prawym pracownikiem socjalnym, pomyślałbym że mnie etykietujesz a to niegodne... ;)

Czytelniku - Tak, tak - tylko bezrobotni nie popadają w megalomanię... Zapewne od lat prowadzisz drogi czytelniku zwycięską walkę o zachowanie skromnej, pokornej postawy a łatka roszczeniowego jaką zapewne przykleili Ci pracownicy z zaprzyjaźnionego OPS tylko umacnia Cię w postanowieniu dalszego nieróbstwa. Wszystko dla chwalebnej modestii! ;)
~Bartek

Napisano: 10 kwie 2011, 0:04

dla Sławka - Touche! Niemal idealnie wpasowuje się w tą charakterystykę. Nie jestem wprawdzie agresywny, nie ulegam uzależnieniom, nie obserwuję u siebie priapizmu ani innych symptomów nadmiernego pobudzenia seksualnego, ale rzeczywiście nie znoszę pseudoautorytetów i cenię osobistą swobodę. :)
~Sławek

Napisano: 10 kwie 2011, 0:10

ty Bartek co ciężki dzień na wieżyczce miałeś - duło jak w kieleckim no nie?
~a...

Napisano: 10 kwie 2011, 0:11

cześć Bartku :)
po prawdzie nie na temat, ale tak króciutko mi wyjaśnij, na czym polega opcja swingowania (chyba jestem nieco zasuszonym stempelkiem, bo nie rozumiem :))
a do czego prowadzi nieograniczona swoboda - widzę, i po lekkim drżeniu z oburzenia wracam jednak do mojego zdania; bo niby dlaczego na forum ma nas bulwersować coś, co w życiu codziennym widzimy, słyszymy i radzimy sobie z tym niezgorzej
~niebieski stempelek

Strona 10 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x