Do Ares.
Nie wygłupiaj się , bo najzwyczajniej w świecie jest mi przykro. Co TY wymyśliłeś apropos wątku " Interwencja kryzysowa.." Już dawno miałam cię poprosić o wypowiedzenie się w tym temacie. Adam ja czytałam to forum kiedy jeszcze nie pracowałam w tym zawodzie a ty już dawno byłeś pracownikiem socjalnym , pamiętam twoje wpisy, uważam cię za mądrego i inteligentnego faceta. Ostatnio jedynie miałam wrażenie- że nie masz humoru, toteż nie wchodziłam ci w drogę.
ps. pamiętasz wątek " Koniec wojny polsko - litewskiej" ? napisałam ci coś takiego ważnego a ty nawet nie zwróciłeś uwagi ;) nawet nie zwróciłeś uwagi- po prostu.
emilka
ps.Przepraszam pozostałych.. - wątek ma charakter osobisty i nie musicie tego czytać - ale ten Pan powyżej zgubił mój adres prywatny;) tak mu zależało.
Do Ares
Re: Do Ares
Może jeszcze za słabo znasz nasz język i emocje nim przekazywane i go dobrze nie rozpoznałaś. Ja mu do pięt nie dorastam... i nie zamierzam, bo osiągnąłem względną równowagę. Nawet mnie jego osobowość przeraża. Twoja też dąży do jego wzorca, ale w Tobie jeszcze jest zachowane człowieczeństwo i szanuj to.
Byłem kiedyś na Litwie. Litwini to są gbury.
Byłem kiedyś na Litwie. Litwini to są gbury.
Czytasz prywatną korespondencję ? ech ty ;) -prosiłam...
Ale skoro jesteś zapytam cię przechodniu .
ps. Litwa to romantyzm w czystej postaci a ty mówisz, że to gbury ? To nie wiem w jakich latach byłeś,że Litwini tak lecieli na łeb. Może mnie już tam nie było i stąd takie twoje wrażenie? byłeś przejazdem czy zwiedzać. ?
A byłeś na Uniwersytecie Wileńskim w bibliotece- tam dopiero jest romantyzm. Wezmę tam kiedyś \ m/.
pozdrawiam
Ale skoro jesteś zapytam cię przechodniu .
ps. Litwa to romantyzm w czystej postaci a ty mówisz, że to gbury ? To nie wiem w jakich latach byłeś,że Litwini tak lecieli na łeb. Może mnie już tam nie było i stąd takie twoje wrażenie? byłeś przejazdem czy zwiedzać. ?
A byłeś na Uniwersytecie Wileńskim w bibliotece- tam dopiero jest romantyzm. Wezmę tam kiedyś \ m/.
pozdrawiam
Ale oni mnie tam nie chcą Emilko. Nie pogadacie jeśli się tam pojawię bo skupią się na mnie zamiast na temacie.
Co wy z tą osobowością? Bez przesady.
Co wy z tą osobowością? Bez przesady.
Oprócz Do Ares - HYdE PaRK przeczytaj również:
Jesteś górnikiem?
Ostra laska
bronić górników, walić żłobów z zarządu
Firma remontująca dachy
dla Aresa zwolennika eutanazji
Czy pigułka "dzień po" powinna być bez recepty?
Czarne lody
Wizyta księdza ..
Pytania do Dzibar
Jasna sprawa
Szukam szkoły policealnej
Nie ma premiera
Wątki Emilki też wylatują?!
Nie ma cwaniaka nad ...
Edukacja seksualna w Polsce
Refleksyjnie