Nie ma premiera

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
małe Bobo

Nie ma premiera

Post autor: małe Bobo »

Polska od kilku dni nie ma premiera. Pani Kopacz schowała się tak dobrze, że nikt jej nie może znaleźć.
Ares

Re: Nie ma premiera

Post autor: Ares »

Na nartach jest. Ma prawo i pieniądze. Od roboty są ministrowie.
Emile>

Post autor: Emile> »

Ale z nart już wrociła, czy raczej ze ślubu córki- tak mi się wydaje . Nie dalej jak wczoraj w godzinach popołudniowych rozmawiała z Arłukowiczem u siebie w gabinecie.
karol wielki

Post autor: karol wielki »

Prawo to mają Polacy do służby zdrowia. Jak ktoś chce urlopować to niech nie podejmuje się premierowania. Jak widać prywata jest ważniejsza od służby społeczeństwu. Ciekawe czy E. kopacz przekopała stok na głębokość 1 metra?
Emilie L

Post autor: Emilie L »

Mówimy o konflikcie interesów - potrzebna jest mediacja. To normalne sprawy. Tak musi być od czasu do czasu nawet w państwie .
marusia

Post autor: marusia »

Szkoda, że ty i tobie podobni nie wygłaszaliście tych mądrości w 2007 roku. No cóż, kto sieje wiatr ten zbiera burzę.
emili

Post autor: emili »

przypomnij mi co się działo w 2007 roku ?
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: dzibar »

Prokuratura Generalna z urzędu powinna wszcząć postępowanie w sprawie o LUDOBÓJSTWO - rzad bowiem stworzył atmosferę sprzyjająca zagrożeniu życia i zdrowia pacjentów.
W przypadku zaniechania świadczyć to może o współwinie.
Takie jest moje zdanie na ten temat i jestem świadoma tego co mówię i piszę ( w myśl Konwencji o ludobójstwie z 1948r)
Dzidka
Emilie >

Post autor: Emilie > »

"oł maj Gat" :!: LUDOBÓJSTWO.

ps. a ja uważam że "Polacy nic się stało..." ;)
no kuźwa

Post autor: no kuźwa »

w 2007 jarkacz i spółka przerżnął po raz pierwszy z 10 i już się nie podniósł - oto co się stało w 2007 i ciągnie dalej :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ