Szukam szkoły policealnej
Szukam szkoły policealnej
Cześć, szukam darmowej szkoły policealnej w mieście Bydgoszcz. Interesuje mnie kierunek BHP. Chciałabym jak najwięcej wynieść z mojej nauki w tej szkole, rozważę wasze propozycje. Nie ukrywam, że cenie sobie profesjonalizm i miłą atmosferę, a także chciałabym zagłębić się w temat BHP. Proszę o porady.
Re: Szukam szkoły policealnej
Witaj, polecę Tobie darmową szkołę policealną Wektor. Tytuł technika zdobyłem po 1.5 roku bardzo ciekawych zajęć.
Co więcej szkoła poza zwykłą nauką oferuje także napoje oraz zniżki u partnerów. Jest także wi-fi w sekretariacie szkoły i biblioteczka z której można skorzystać. Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły, poznałem tu wielu wspaniałych ludzi i obecnie pracuje w zawodzie, gdyż po zakończeniu nauki w Wektorze okazało się, że znajomy ma dla mnie robotę i to znajomy z tej właśnie szkoły. Polecam tu macie stronkę:
https://www.wektor.bydgoszcz.pl/
Co więcej szkoła poza zwykłą nauką oferuje także napoje oraz zniżki u partnerów. Jest także wi-fi w sekretariacie szkoły i biblioteczka z której można skorzystać. Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły, poznałem tu wielu wspaniałych ludzi i obecnie pracuje w zawodzie, gdyż po zakończeniu nauki w Wektorze okazało się, że znajomy ma dla mnie robotę i to znajomy z tej właśnie szkoły. Polecam tu macie stronkę:
https://www.wektor.bydgoszcz.pl/
- filmaniak4
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Szukam szkoły policealnej
Polecam poszukać w Google 

Don't ask me what I think of you, I might not give the answer that you want me to.
Oprócz Szukam szkoły policealnej - HYdE PaRK przeczytaj również:
Firma remontująca dachy
dla Aresa zwolennika eutanazji
Czy pigułka "dzień po" powinna być bez recepty?
Czarne lody
Wizyta księdza ..
Do Ares
Pytania do Dzibar
Jasna sprawa
Nie ma premiera
Wątki Emilki też wylatują?!
Nie ma cwaniaka nad ...
Edukacja seksualna w Polsce
Refleksyjnie
Kojarzycie ?? Znacie ??
Życzenia