Jak żyć! Kogo słuchać?
Co robić? Komu wierzyć?
Pytania do Dzibar
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Pytania do Dzibar
Mogę Tobie powiedzieć co ja robię; moim wzorem jest Jezus i bardzo chętnie szukam rad w Piśmie Świętym. Znajduję je predzej lub poźniej. Slucham autorytetow, ale zawsze mam swoje zdanie i sama podejmuję decyzję wlaśnie na podstawie wartości PŚ.
Kto szuka ten znajdzie. Kto pyta - nie blądzi.
Podstawowe pytanie czy chcesz mieć dobrą wolę czy złą. Jakim chcesz być człowiekiem?
pozdrawiam
Kto szuka ten znajdzie. Kto pyta - nie blądzi.
Podstawowe pytanie czy chcesz mieć dobrą wolę czy złą. Jakim chcesz być człowiekiem?
pozdrawiam
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dlaczego sądzisz, ze nadawałabym się do klasztoru:) Jestem niepoprawną grzesznicą ( kiedyś o takich jak ja mówiono , że "jest do tańca i do różańca".
A to, że interesuję się sferą duchową i wierzę w Boga w Trójcy to wynika z potrzeb wewnętrznych, aby poukladać sobie wszysto w malym ograniczonym mózgu, który nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego i pogodzić się z wieloma sprawami na tym świecie.
Dzięki Pismu Świętemu i łasce rozumiem mechanizmy i mogę ze spokojnym sumieniem robić swoje.
Każdy ma swoje powołanie i nie ma co się spierać z Bogiem.
Jak więc widzisz oprócz ciała jest też duch, którego się ma albo nie więc kto by mnie w klasztorze utrzymał?:)
A to, że interesuję się sferą duchową i wierzę w Boga w Trójcy to wynika z potrzeb wewnętrznych, aby poukladać sobie wszysto w malym ograniczonym mózgu, który nie jest w stanie ogarnąć wszystkiego i pogodzić się z wieloma sprawami na tym świecie.
Dzięki Pismu Świętemu i łasce rozumiem mechanizmy i mogę ze spokojnym sumieniem robić swoje.
Każdy ma swoje powołanie i nie ma co się spierać z Bogiem.
Jak więc widzisz oprócz ciała jest też duch, którego się ma albo nie więc kto by mnie w klasztorze utrzymał?:)
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=MKPxRQQDUtI
siedem grzechów głównych - poczytaj smutek
siedem grzechów głównych - poczytaj smutek
Dzidka
Oprócz Pytania do Dzibar - HYdE PaRK przeczytaj również:
Ostra laska
bronić górników, walić żłobów z zarządu
Firma remontująca dachy
dla Aresa zwolennika eutanazji
Czy pigułka "dzień po" powinna być bez recepty?
Czarne lody
Wizyta księdza ..
Do Ares
Jasna sprawa
Szukam szkoły policealnej
Nie ma premiera
Wątki Emilki też wylatują?!
Nie ma cwaniaka nad ...
Edukacja seksualna w Polsce
Refleksyjnie
Kojarzycie ?? Znacie ??