do dytko
Re: do dytko
wzór określa rozporządzenie w sprawie rodzinnego wywiadu środowiskowego, o legitymację poprosiłam szefa, ja przyniosłam tylko swoje zdjęcie. Każdego roku przedłuzam ważność legitymacji u kadrowej.
Niezbyt często muszę uzywać legitymacji, w dps przecież mnie znają, ale kiedy jadę w teren to niby dlaczego ktoś kto mnie nie zna miałby mi na piękne oczy udzielać informacji dot. swojej sytuacji. Przydaje się też w urzędach, np. przy wyrejestrowywaniu zmarłego w USC. Pozdrawiam:-).
Niezbyt często muszę uzywać legitymacji, w dps przecież mnie znają, ale kiedy jadę w teren to niby dlaczego ktoś kto mnie nie zna miałby mi na piękne oczy udzielać informacji dot. swojej sytuacji. Przydaje się też w urzędach, np. przy wyrejestrowywaniu zmarłego w USC. Pozdrawiam:-).
Re: do dytko
Dziękuję za podpowiedź. Znalazłam opis oraz firmę, w której można kupić gotowe druki. Pozdrawiam
Oprócz do dytko - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Kolejna edycja szkolenia SPS z E. Koszelą i M. Siwoniem z Zamknięcia ksiąg rachunkowych 2008r. z uwzględnieniem rachunkowości FA
DPS dla całkowicie ubezwłasnowolnione
zwolnienie z odpłatności
PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
procedura umieszczenia w dps postanowieniem sądu
dps
majątek za pobyt w dps
Poszukuję środków finansowych
aktualizacja wywiadów
marta
dps
odpłatność - dps osoba ubezwłasnowolniona
Szkolenia SPS \"Rachunkowość i księgowość w praktyce\" w Zakopanem i Międzyzdrojach z E. Koszelą i dr M. Siwoniem
zaległości
POMOCY
zasilek staly, dom pomocy, alimenty