do kiedy
do kiedy
do kiedy przyznac karte dla studentki ktora ma 20 lat posiada orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności do 30.07.2015 i jednoczesnie jest studentka a planowany termin zakonczenia nauki to 31.03.2017 i co zrobic jezeli mam na inne dzieci zaswiadczenie z uczelni a nie ma podanej daty zakonczenia nauki?
Re: do kiedy
Witam,
Ogólnie w przypadku gdy mamy orzeczenie o niepełnosprawności i zaświadczenie o nauce wybieramy opcję najkorzystniejsza tzn. najdłuższą do 31.03.2017.
Przy studentach jak nie mam daty na zaświadczeniu robię tak
jak jest napisane, ze studia trwają np. 3,5 wydaję kartę do końca marca, a jak jest pełny rok to do końca października. Przyjęłam sobie taką zasadę ze względu na to, że legitymacje studenckie są ważne zawsze do końca semestru tzn. do końca marca i do końca października.
Nie wiem czy jest to do końca poprawne, ale tak robię.
Ogólnie w przypadku gdy mamy orzeczenie o niepełnosprawności i zaświadczenie o nauce wybieramy opcję najkorzystniejsza tzn. najdłuższą do 31.03.2017.
Przy studentach jak nie mam daty na zaświadczeniu robię tak
jak jest napisane, ze studia trwają np. 3,5 wydaję kartę do końca marca, a jak jest pełny rok to do końca października. Przyjęłam sobie taką zasadę ze względu na to, że legitymacje studenckie są ważne zawsze do końca semestru tzn. do końca marca i do końca października.
Nie wiem czy jest to do końca poprawne, ale tak robię.
Oprócz do kiedy - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Kujawsko-Pomorskie
Jak liczyć????
przerwa w uprawnieniach?
ustawa o systemie oświaty
do kiedy karta wazna
Jak wykazać wniosek w sprawozdaniu
Wniosek po złożeniu zapotrzebowania
czy wniosek może złożyć pełnoletnie dziecko
3 + 1
WAŻNA SPRAWA ->>>>>>>>UTRATA
zaświadczenie ze szkoły !!!
zmina nazwiska - co ze starą kartą
rodzic poza granicą
informacja z ministerstwa - też dostaliście?
KDR a pogotowie opiekuńcze
Nowy członek rodziny