Co zrobić, jeżeli wniosek o wydanie karty wpłynął po złożeniu zapotrzebowania na ten miesiąc.
Uwzględnić go w kolejnym miesiącu?
Wniosek po złożeniu zapotrzebowania
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Wniosek po złożeniu zapotrzebowania
jakie zapotrzebowanie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja nigdy nie robiłam żadnego zapotrzebowania...?!
tak, zapotrzebowania robi się albo co miesiąc albo raz na kwartał, albo niektóre ops robią raz na cały rok, a później oddają niewykorzystaną kasę.. - zależy jak sobie kierownik z księgowością ustalą. ale w niektórych ops, zwłaszcza tych małych, to pracownicy obsługujący kdr, robią te zapotrzebowania... bo może tamci nie potrafią...
sądzę, że uwzględnić trzeba go w następnym miesiącu, tak by suma sumarum wszystko się zgodziło.
a powiedz mi, dostajesz coś z tej kasy?? bo ja nic. mówią że idzie to na obsługę=utrzymanie funkcji=materiałówkę...
sądzę, że uwzględnić trzeba go w następnym miesiącu, tak by suma sumarum wszystko się zgodziło.
a powiedz mi, dostajesz coś z tej kasy?? bo ja nic. mówią że idzie to na obsługę=utrzymanie funkcji=materiałówkę...
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
my nie robimy żadnego zapotrzebowania, kasa leci z góry dają tyle ile masz wyliczonych rodzin, a jak nie wykorzystasz to zwracasz na koniec roku, ale żadnego zapotrzebowania na to się nie robi
W łódzkim zapotrzebowanie było.
19 marca już musiałam wiedzieć ile wniosków będzie do końca marca i przewidzieć na kwiecień.
I chyba na tej podstawie wyliczali dotacje, bo dzień później przyszło pismo o dotacji.
Do Gosia14.
Ja też mam taką sytuację, że po wysłaniu sprawozdania doszły jeszcze wnioski. Dopiszę je do kolejnego zapotrzebowania, tak, żeby się wyrównało.
Pozdrawiam.
19 marca już musiałam wiedzieć ile wniosków będzie do końca marca i przewidzieć na kwiecień.
I chyba na tej podstawie wyliczali dotacje, bo dzień później przyszło pismo o dotacji.
Do Gosia14.
Ja też mam taką sytuację, że po wysłaniu sprawozdania doszły jeszcze wnioski. Dopiszę je do kolejnego zapotrzebowania, tak, żeby się wyrównało.
Pozdrawiam.
Oprócz Wniosek po złożeniu zapotrzebowania - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Proszę o pomoc:)
do wniosku
Kujawsko-Pomorskie
Jak liczyć????
przerwa w uprawnieniach?
ustawa o systemie oświaty
do kiedy karta wazna
Jak wykazać wniosek w sprawozdaniu
czy wniosek może złożyć pełnoletnie dziecko
do kiedy
3 + 1
WAŻNA SPRAWA ->>>>>>>>UTRATA
zaświadczenie ze szkoły !!!
zmina nazwiska - co ze starą kartą
rodzic poza granicą
informacja z ministerstwa - też dostaliście?