do kiedy sprawozdanie
do kiedy sprawozdanie
witam, jestem nowa i proszę podpowiedzcie mi do kiedy trzeba zrobić sprawozdanie i za jaki okres, za rok, kwartał ?
proszę o pomoc

Re: do kiedy sprawozdanie
W ustawie o KDR napisane jest, że sprawozdanie za II półrocze jest do 15 lutego.
Czy zatwierdzenie sprawozdanie jest równoznaczne z wysłaniem go Ministerstwa.
Pospieszyłam się i nie uzupełniłam 1 tabelki czy zatwierdzone sprawozdanie można modyfikować\\\\??
Pospieszyłam się i nie uzupełniłam 1 tabelki czy zatwierdzone sprawozdanie można modyfikować\\\\??
Nie można modyfikować zatwierdzonego sprawozdania ale możesz poprosić UW o cofnięcie 

Czy zatwierdzenie sprawozdanie jest równoznaczne z wysłaniem go Ministerstwa?
Sprawozdanie najpierw trafia do Urzędu Woj., a później do MIN. jak sobie zobaczysz na wcześniejsze spr za I półrocze (zatwierdzone)to zobaczysz , że nie widnieje pod nim twoje nazwisko ( jak przy wysyłce z twojego SI KDR , tylko nazwisko osoby , która się tym zajmuje w UW. Tak dla przypomnienia, sprawozdanie zgodnie z ustawą ma termin 15luty , ale zawsze dostajesz z UW prośbę o wcześniejsze przekazanie, my w małopolsce mamy do 2 lutego, bo oni to zbierają i dopiero po ewentualnych poprawkach wysyłają do Ministerstwa
Proszę bardzo, myślę że jak mam wiedzę na ten temat to mogę się podzielić wiadomościami, bo bardzo chciałabym, że jak mam jakieś wątpliwości i poproszę o pomoc to ją uzyskam, myślę , że po to jest to forum, żeby sobie wzajemnie pomagać , konsultować itp.i robić to w sposób kulturalny(różnie to forum bywa) szanujmy się wzajemnie tak po prostu 

Oprócz do kiedy sprawozdanie - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Formularz baza kdr
sprawozdanie S02
wydruk sprawozdania S 01 przed zatwierdzeniem
co do wniosku o kdr
Sprawozdanie SO1
sprawozdanie KDR CAS
zgon posiadacza KDR
Zmiana miejsca zamieszkania na inne województwo
zwrot 500 dla instytucji zagranicznej
sprawozdanie
diecezjalne studium organistowskie