rewelacyjne posunięcie
Re: rewelacyjne posunięcie
Druga Targowica. Wolałam Jarka jak brał leki.Ciekawe kto zapłaci ze tę wycieczkę.
Fotyga ze swoją elokwencją to osoba która z pewnością jest idealna do wyjazdów za granicę. No i ta szczera, otwarta twarz Macierewicza. Jestem pod wrażeniem tego kuriozalnego pomysłu.
\"Zły to ptak co własne gniazdo kala\". Polacy tego nie lubią!
Fotyga ze swoją elokwencją to osoba która z pewnością jest idealna do wyjazdów za granicę. No i ta szczera, otwarta twarz Macierewicza. Jestem pod wrażeniem tego kuriozalnego pomysłu.
\"Zły to ptak co własne gniazdo kala\". Polacy tego nie lubią!
i kto to mówił... o jakimś kondominium, teraz sam czapkuje \"mocarzom\" obcym - błazen
Chyba nie ma potrzeby obawiać się, że międzynarodowe śledztwo coś wykryje, prawda? Więc po co ta panika?
A nieukom i ignorantom przypomnę, że USA nigdy nie okupowały Polski. Polska była okupowana i rabowana wyłącznie przez szwabów i ruskich. Nasi dziadowie i ojcowie nigdy nie byli wsadzani do więzień i mordowani przez amerykanów lecz byli wsadzani do więzień i mordowani przez Niemców i Rosjan.
A nieukom i ignorantom przypomnę, że USA nigdy nie okupowały Polski. Polska była okupowana i rabowana wyłącznie przez szwabów i ruskich. Nasi dziadowie i ojcowie nigdy nie byli wsadzani do więzień i mordowani przez amerykanów lecz byli wsadzani do więzień i mordowani przez Niemców i Rosjan.
Czy trzeba być i-d-iotą, żeby nie rozumieć tego, co niezależna.pl zamieściła o Grasiu i innych \"patriotach\" w nowoczesnym wydaniu? Tak, trzeba być i-d-iotą. Innego wytłumaczenia nie widzę.
Po co tyle emocji????? Szwaby, ruscy, id.ioci ? Cóż za jezyk? Jak nerwowo! Przecież to rewelacyjne posunięcie hehehehehe....
być i diotą żeby uważać niezależną.pl za jedyne wiarygodne źródło informacji albo niezależną ikoną.
Nie wiem dlaczego emocji. Ja to postrzegam zupełnie na chłodno. Zwykła spokojna refleksja. A pojęcie i.d.iota jest zupełnie normalne i mieści się w słowniku języka polskiego. Nie należy do wulgaryzmów.
Oprócz rewelacyjne posunięcie - HYdE PaRK przeczytaj również:
na kogo!
głosuję na PSL
GŁOSUJĘ NA SLD
I wszystko jasne
ale kombinują, ale kombinują - tłuki rzadowe
no proszę, a to ciekawe
oto czego się dowiadujemy
kolejne słowa otuchy
Dyskryminacja palaczy
Przestrogi dla Polski i Polaków
OPS Ursynów C.D.N.